2024.7.1 10:57
Olvasási idő 0:55
Maier Péter

Neves countryénekessel lépett színpadra a lány, akinek a „Hawk Tuah“ mémet köszönhetjük

ARCOK COUNTRY HAWK TUAH INTERNET KONCERT MÉM ZACH BRYAN

A "Hawk Tuah"-lányként elhíresült Hailey Welch karrierje felívelőben, ezúttal a zeneipar refkletorfényei ragyogtak rá: Zach Bryan nashville-i koncertjén énekelhette a "Revival" című számot.

Aki mostanában az interneten bóklászott, nehezen tudta elkerülni az úgynevezett „Hawk Tuah“-lányt, akit egy utcai interjúban kérdeztek arról, milyen mozdulattal lehet elérni az ágyban, hogy egy férfi totálisan beinduljon.

Hailey Welch annyit válaszolt angolul, hogy „you gotta give him that hawk tuah and spit on that thing“, amit most nem fordítanék le, de a humor forrása az, hogy szopás, érted xd az orális kielégítés előkészítése során, nyál segítségével történő nedvesítés fiziológiáját idézi meg hangutánzó kifejezésmóddal.

A videónak köszönhetően Hailey Welch óriási népszerűségre tett szert, a „Hawk Tuah“ mém még most is elképesztőt megy az interneten, és már legalább 65 ezer dollárnyi merchöt is értékesített egy kedves szakállas férfi segítségével.

Azt azonban kevesen gondolták, hogy ez a véletlen jött bombanépszerűség a zeneipar refektorfényeit is ráirányítja az amerikai lányra, akit szombaton nem kisebb megtiszteltetés ért, mint hogy Zach Bryan, a kortárs mainstream countryzene egyik legnagyobb arca hívta fel magához a színpadra Nashville-ben, hogy együtt énekeljék el a Revival című dalát.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-TESZT: Te melyik kérdés lennél a Gyakori kérdésekről? REFRESHER-TESZT: Te melyik kérdés lennél a Gyakori kérdésekről? 2024.6.8 10:22

Zach Bryan az utóbbi időben olyan vendégfellépőket állított színpadra a koncertjein, mint Bruce Springsteen, Kacey Musgraves vagy Sexyy Red, úgyhogy a „Hawk Tuah“-lány a hétvégi szerepléssel igen díszes társasághoz csatlakozhatott.

@countrycentral hawk tuah revival in Nashville #zachbryan#hawktuah♬ original sound - Country Central

@greatamericanbarscene That’s just the Quittin Time tour baby #zachbryan#zachbryanconcert#hawktuah#nas♬ original sound - greatamericanbarscene

A countryénekes egy Instagram-posztban is megemlékezett a történésről:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Zach Bryan (@zachlanebryan) által megosztott bejegyzés