2024.6.24 12:20
Olvasási idő 0:37
Szöllősi Anna

Kulcsár Edina hasonmásának tartják az idei Magyarország Szépe verseny győztesét

ÉLETMÓD MISS WORLD HUNGARY SZÉPSÉGVERSENY

A 23 éves Katzenbach Andrea lett Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília "Miss World Hungary" nevű szépségversenyének győztese. Ő képviseli majd hazánkat a Miss World nemzetközi döntőn.

Vasárnap tartották az idei Miss World Hungary szépségverseny döntőjét, ahol a legtöbb pontot szerző Katzenbach Andrea fejére került a korona.

A 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn, írja a 24.hu.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Miss World Hungary (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés

Őt a képzeletbeli dobogón a 19 éves dunakeszi Cseh Jázmin (mint első udvarhölgy), illetve a 25 éves mezőörsi Horváth Alexandra (mint második udvarhölgy) követte. A közönségdíjat Grósz Adél vette át, a Miss Charity alverseny győztese Kiss Kamilla lett.

Kulcsár Edina és Katzenbach Andrea közös képe láttán az internet népe rögtön ki is szúrta , hogy ők ketten mennyire hasonlítanak egymásra. Kulcsár még 2014-ben nyert a Miss World Hungaryn, hazai győzelme után pedig második lett a londoni világversenyen, ahol a Queen of Europe címet is elnyerte.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés