2024.6.5 12:13
Olvasási idő 0:51
Szécsi Krisztián

A 2000-es évek szívtiprója és a Miss World Hungary 2016 lesz a Hell Boxing Kings két műsorvezetője

SPORT ÖKÖLVÍVÁS RTL SPORT SZTÁRBOX

Árpa Attila és Gelencsér Tímea lesznek az RTL "Hell Boxing Kings" című műsorának házigazdái. A műsorvezetőknek több nyelven is helyt kell állniuk, de nem félnek a kihívásoktól.

Miskolcon rendezik meg a Hell Boxing Kings (HBK) ökölvívóversenyt, melyen a Sztárbox 2023-as szériájának három versenyzője, Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence is ringbe száll.

A HBK indulását a műsor szakmai fővédnöke, Roy Jones Jr. jelentette be még tavaly Budapesten, ám most az is kiderült, hogy Árpa Attila és Gelencsér Tímea lesznek a verseny házigazdái.

Gelencsér Tímea a 2023-as Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján. Forrás TV2

„Az én műsorvezetői karrieremben egy hatalmas ugrás lesz, hiszen élő műsor, műsorvezetőtárssal képernyőn, úgyhogy izgatott vagyok miatta“ – árulta el Gelencsér Tímea szépségkirálynő. Hozzátette: a felkészülés érdekében újranézte a tavalyi Sztárbox meccseit, továbbá a nemzetközi bokszmérkőzéseket is figyelemmel kíséri.

Kiemelt tartalom
Nemzetközi sztárbunyó miatt feszült egymásnak Molnár Áron és Hajdú Péter Nemzetközi sztárbunyó miatt feszült egymásnak Molnár Áron és Hajdú Péter 2024.5.8 13:12

A meccseket magyarul és angolul is kommentálniuk kell műsorvezetőtársával, Árpa Attilával, aki egyáltalában nem retten vissza a nyelvi kihívásoktól. „Én 14 nyelven beszélek folyékonyan“ – kezdte Árpa, majd gyorsan helyesbített, hiszen kicsit elragadtatta magát a számokkal. Saját bevallása szerint négy nyelven beszél folyékonyan, de hogy mely idegen nyelvek azok, nem árulta el.

Árpa Attila szintén versenyzett a 2023-as Sztárboxban. Forrás RTL/ Sajtóklub/Balogh László
A Hell Boxing Kings novemberi negyeddöntőjét egy ötnapos torna előzi meg, ahova súlycsoportonként – az amatőr ökölvívás szabályai szerint – legfeljebb három sikeres meccsel kvalifikálhatják magukat a bokszolók, az elődöntőt pedig 4x3 perces menetekkel, a profi ökölvívásszabályait követve rendezik meg. A verseny utolsó állomása a döntő gála lesz, amelyre 2024. december 22-én kerül sor a miskolci DVTK Arénában. A döntő szintén a profi ökölvívás szabályai szerint zajlik majd, de 6 x 3 perces időkorláttal.