2024.5.7 15:54
Olvasási idő 0:30
Masszi-Rigó Csilla

Hiába nyerte meg Molnár Áron a Sztárboxot, Istenes Bence indul helyette a nemzetközi bokszverseny celebkategóriájában

SPORT ISTENES BENCE MÉDIA RTL SZTÁRBOX TELEVÍZIÓ

A "Hell Boxing Kings" nemzetközi ökölvívóverseny celebkategóriájában a "Sztárbox" nyertesei indulnak, a középsúlyú nyertesként végzett Molnár Áron helyett azonban Istenes Bence száll majd ringbe.

Annak ellenére, hogy ő nyerte meg középsúlyban az RTL Sztárbox nevű versenyét, Molnár Áron nem indul az egymillió dollár összdíjazású Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen – derül ki a Blikk híréből. 

A Sztárbox 2023-as évadának három győztese: Molnár Áron, Berki Mazsi és Brasch Bence
A Sztárbox 2023-as évadának három győztese: Molnár Áron, Berki Mazsi és Brasch Bence Forrás RTL Sajtóklub

A nemzetközi megmérettetésen 10 ország versenyzői indulnak majd, ráadásul celebkategória is lesz, amelyben magyar oldalról nehézsúlyban Brasch Bence, női bajnokként Berki Mazsi, középsúlyban pedig Istenes Bence készül fel Molnár Áron helyett, a lap információi szerint a színész ugyanis nem tudott megállapodni a szervezőkkel a folytatást illetően. 

A verseny selejtezői júniusban lesznek a DVTK Arénában, a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti ősszel. A versenyzők a felkészülésre egyenként 15 millió forintot kaptak a Hell Energy Promotion Kft.-től, a nemzetközi versenyen pedig – amennyiben győztesen kerülnek ki a ringből – 100 ezer dollár (közel 35,5 millió forint) ütheti a markukat.