2024.5.8 13:12
Olvasási idő 1:35
Kovács M. Dávid

Nemzetközi sztárbunyó miatt feszült egymásnak Molnár Áron és Hajdú Péter

ARCOK HAJDÚ PÉTER HELL BOXING KINGS MÉDIA MOLNÁR ÁRON ÖKÖLVÍVÁS RTL TELEVÍZIÓ

Molnár Áron nem tudott megállapodni a szervezőkkel, ezért nem vesz részt a "Hell Boxing Kings" nevű nemzetközi bokszversenyen. Hajdú Péter szerint ő az egyetlen ember, akinek a felkínált (nettó) 15 millió forint nem elég a felkészülésre.

Molnár Áron egy dolgot akart, még több pénzt – jelentette ki Hajdú Péter, miután kiderült, hogy a működését nemrég felfüggesztő noÁr mozgalom feje nem vállalja a szereplést Hell Boxing Kings nemzetközi bokszverseny celebkategóriájában.

Ahogy kedden a Refresher is beszámolt róla, Molnár Áron hiába nyerte meg középsúlyban az RTL Sztárbox nevű versenyét, a nemzetközi megmérettetésen már nem indul, helyette Istenes Bence száll majd ringbe a versenyben.

Molnár Áron hamarosan a Facebook-oldalán indokolta meg a döntését: egy kedd esti bejegyzésében arról írt, hogy nem tudott megegyezni a verseny nevét adó céggel. Mint kiderült, a Hell Energy Promotion Kft. 15-15 millió forinttal támogatja a verseny indulóit, ami Molnár szerint első blikkre talán soknak tűnhet, valójában azonban nem az.

Sajnos arról nem szól a fáma, hogy ebből kellet volna fizetnem január óta a boxedzőimet, az erőnléti edzőmet, a futóedzőmet, az étrendet, a táplálékkiegészítőket, a regenerálódást elősegítő masszázst, gyógytornát, hidegterápiát, mentálhigiénés felkészülést. Nem kaptam volna meccspénzt, így 3 meccset ingyen bunyóztam volna, illetve az volt a mondás, hogy a meccspénzt is a felkészülési pénzből kell megoldani

– írta a posztban.

Hogy hogyan kerül ide Hajdú Péter? A bejegyzés folytatásából egyértelműen kiderül: „Nagy meglepetés volt, amikor az első tárgyaláson szemben ült velem Hajdú Péter. Mint később megtudtam, ő is a Hell igazgatótanácsának tagja, ő is masszívan részt vesz ennek a szervezésében. Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Juditos interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz.“

Hajdú Péter: Csak Molnár Áronnak nem elég a 15 millió

A Varga Judit-interjút jegyző Hajdú Péter néhány órán belül, még aznap este reagált Molnár Áron soraira. A posztban elsőként azt szögezte le, hogy nem tagja a Hell igazgatótanácsának, producernek lett felkérve a márka bokszos projektjére.

Mint írja, a tárgyalásokon sem Molnár Áron, sem a menedzsere nem említette, hogy problémájuk lenne a személyével.

Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt. Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy 10 ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem!

Hajdú úgy látja: ha Molnár megkapta volna az általa megálmodott összeget, akkor az ő személye nem számítana, nem lett volna összepolitikázva ez a történet sem, szerinte a verseny szervezőit egyáltalán nem érdekli, hogy ki milyen politikai nézeteket vall.

Az energiaitalos cég nemzetközi megmérettetésén 10 ország versenyzői indulnak, a verseny selejtezői júniusban lesznek a DVTK Arénában, a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti ősszel.