2024.5.28 16:48
Olvasási idő 1:01
Krajnyák Petra

Egy sasszemű rajongó videóra vette, amint 2023 legmeglepőbb sztárpárja együtt bulizik Stevie Nicksre

ARCOK GYEREKEK GYEREKVÁLLALÁS PARIS HILTON

Bradley Cooper és Gigi Hadid kéz a kézben táncoltak a BottleRock fesztiválon.

 A Zayn Malikkal közös gyermeket nevelő, 29 éves Gigi Hadid, illetve a 49 éves Bradley Cooper kapcsolatáról 2023 októberében röppentek fel az első pletykák. Az akkoriban készült fotók alapján még csak találgatni lehetett, mivel annyi volt biztos, hogy a páros együtt érkezett, majd távozott egy étteremből. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Page Six (@pagesix) által megosztott bejegyzés

Később azonban kiderült, hogy a modell és a színész Taylor Swift Rhode Island-i házában élvezték egymás társaságát, hogy elkerüljék a kíváncsi szempárokat. Állítólag Cooper exe, Irina Shayk – akivel közösen egy hatéves lányt nevelnek – mutatta be őket korábban egymásnak, mivel a két nő közel állt egymáshoz. 

Kapcsolatukról végül a Page Six rántotta le a leplet idén januárban. A bulvárlap által megosztott képeken látható, amint kézen fogva sétálnak London utcáin. A sztárpár már New Yorkból is együtt utazhatott a tengerentúlra néhány nappal a képek készülte előtt.

@ginnecarow Stevie Nicks today at @BottleRock Napa Valley with a side of Gigi and Bradley #celebrity#bottlerock#napa#celebritysighting#fypage♬ original sound - GINNECA ROW

A múlt hét szombaton készült TikTok-videó láttán azonban már aligha kételkedhet bárki  a románc hitelességében. A BottleRock Napa Valley egyik fesztiválozója szúrta ki, amint Stevie Nicks koncertjén kéz a kézben táncol Hadid és Cooper. 

 
A színész azonban nem csak szórakozni ment. A május 24-26. között zajló fesztivál kulináris színpadán volt jelenése olyan hírességek mellett, mint Neil Patrick Harris és férje, David Burtka, valamint Cameron Diaz, aki az Avaline Wine nevű organikus borcégét képviselte.

NAPA, KALIFORNIA - MÁJUS 25.: Bradley Cooper megjelenik a Williams Sonoma kulináris színpadán a BottleRock Napa Valley at Napa Valley Expo rendezvényen 2024. május 25-én a kaliforniai Napa városában. (Fotó: Dana Jacobs/FilmMagic)
Bradley Cooper megjelenik a Williams Sonoma kulináris színpadán a BottleRock Napa Valley at Napa Valley Expo rendezvényen 2024. május 25-én. Forrás Dana Jacobs/FilmMagic/Getty Images

Később a fesztiválon Cooper csatlakozott a Pearl Jamhez a színpadon, majd előadták a Maybe It's Time című dalt, amelyet a színész a A Star is Born (Csillag születik) című filmben adott elő.