2023.10.16 11:29
Olvasási idő 0:39
Maier Péter

Taylor Swift kecóját használhatja titkos szerelmi fészekként az év legváratlanabb sztárpárja

ARCOK BRADLEY COOPER GIGI HADID TAYLOR SWIFT

Az énekesnő Rhode Island-i házában élvezi egymás társaságát Gigi Hadid és Bradley Cooper, hogy elkerüljék a kíváncsi szempárokat.

Rhode Island-en, Taylor Swift tengerparti házában tölt romantikus időt Gigi Hadid és Bradley Cooper, állítja a párhoz közeli forrására hivatkozva a Mirror.

Taylor totál romantikus, és imád Ámort játszani a barátai számára

– mondta egy állítólagos bennfentes a brit bulvárlapnak.

„Bár Giginek és Bradley-nek is vannak saját ingatlanjaik New Yorkban, szerettek volna egy privátabb helyet, ahol nyugodtan tölthetik az egymás megismerésére szánt időt, és Taylor nagyon szívesen segített az ügyben“ – fogalmazott a Mirror forrása.

Gigi Hadid, Taylor Swift, Sandra "Pepa" Denton, Halsey és Bella Hadid 2019-ben Forrás Kevin Mazur/WireImage

A nyolcszobás ingatlan már-már legendásnak mondható: Swift The Last Great American Dynasty című slágerében is szerepel, illetve több július 4-i celebbulinak is ikonikus helyszíne volt. 

A Zayn Malikkal közös gyermeket nevelő, 28 éves Gigi Hadid, illetve a 48 éves Bradley Cooper kapcsolatáról e hónap elején röppentek fel pletykák, miután együtt látták őket New York-ban. Állítólag Cooper exe, Irina Shayk – akivel egy hatéves lányuk van együtt – mutatta be őket egymásnak, mivel a nő közel állt Hadidhoz. Ugyanakkor mindenkit megnyugatnak a bennfentesek, akkoriban még pusztán baráti volt a kapcsolatuk. Irina Shayk és Bradley Cooper 2019-ben szakítottak.

Bradley Cooper idén júniusban New York-ban Forrás Gotham/GC Images