2024.5.24 10:56
Olvasási idő 0:42
Krajnyák Petra

Villa Borghese hangulatú kollekcióval hozza el a nyarat a Kamay Ko

DIVAT DIVAT KAMAY KO MAGYAR DIVAT

A korábbi Kamay Ko-kollekciókhoz hasonlóan az új darabokat is személyes élmények inspirálták. Idén a márka új székhelyén található Villa Borghese ihlette meg a tervezőket.

A tavalyi év hatalmas változást hozott a Kamay Ko életében, hiszen a márka alapítói, Sziládi Noémi és Eichner Viktor, Rómába tették át a székhelyüket, így Budapest mellett immár az olasz főváros is fontos szerepet kap a vállalkozás mindennapjaiban.

A változás első jele az új, Borghese nevű kollekció, de a kétlakiság a jövőben is fontos szerepet fog játszani a márka életében.

Donka Panna Rómában készült képei egyenesen az olasz fővárosba röpítenek bennünket. Forrás Donka Panna

A korábbi Kamay Ko-kollekciókhoz hasonlóan az új darabokat is személyes élmények inspirálták, idén az örök város, Róma csodás parkja, a Villa Borghese ihlette meg a tervezőket. Az évszázados fák, pázsitos tisztások, tavak és szökőkutak mind megjelennek a kollekcióban. A különleges hely ezúttal is színes mintán köszön vissza a megújult termékpalettán.

A kollekcióhoz felhasznált természetes és vegán alapanyagok Olaszországban a Comói-tó partján, egy családi vállalkozás manufaktúrájában készültek.

Donka Panna Rómában készült képei egyenesen az olasz fővárosba röpítenek bennünket.Donka Panna Rómában készült képei egyenesen az olasz fővárosba röpítenek bennünket.Donka Panna Rómában készült képei egyenesen az olasz fővárosba röpítenek bennünket.Donka Panna Rómában készült képei egyenesen az olasz fővárosba röpítenek bennünket.
Galéria megtekintése
(26)

Az új szezonra Sziládi Noémi és Eichner Viktor két kiegészítő kollaborációval is készült, melyek legfőbb alapanyaga az újrahasznosított muránói üveg. Ez a különleges, fenntartható anyag a főszereplője a Székely Málnával, a Málna jewellery tervezőjével közös ékszerkollekciónak, illetve a Secondland csapatával készített muránói gyöngy öveknek is.

Donka Panna Rómában készült képei egyenesen az olasz fővárosba röpítenek bennünket. Forrás Donka Panna

A kampányfotókat Panna Donka készítette.