2024.5.9 15:30
Olvasási idő 0:36
Szöllősi Anna

Zöld utat kapott az Office folytatása, és végre azt is megtudtuk, miről fog szólni

FILMEK + SOROZATOK MÉDIA SOROZATOK THE OFFICE

Már biztos, hogy érkezik az Office-univerzum új sorozata, ami egy haldokló szerkesztőség mindennapjaiba enged majd betekintést.

A Peacock hivatalosan is bejelentette, hogy berendelte az Office-univerzum új sorozatát – értesült a Variety.

A produkció nem az eredeti The Office (A hivatal) rebootja vagy spin-offja lesz, hanem egy új mockumentary új szereplőgárdával, ugyanakkor a megszokott univerzumban. 

A Dunder Mifflin scrantoni irodáját megörökítő dokumentumfilmes stáb új témát keres, és rábukkannak egy haldokló, történelmi múltú közép-nyugati újságra és kiadóra, ami önkéntes riporterekkel próbálja újraéleszteni a lapot

– áll a történet rövid ismertetőjében. 

Az már korábban kiderült, hogy az eredeti sorozatért is felelős Greg Daniels showrunner közösen dolgozik a sorozaton Michael Koman komikussal, executive producerként pedig az Office eredeti brit változatát készítő Ricky Gervais és Stephen Merchant is feltűnnek. Ismert továbbá, hogy a főszereplők között ott lesz Domhnall Gleeson és Sabrina Impacciatore, de a karakterekről egyelőre semmit nem tudunk.

A gyártás várhatóan júliusban kezdődik.

Arról, hogy 2024-ben, egy politikailag sokkal korrektebb környezetben vajon tud-e működni az eredetileg egyáltalán nem PC sorozat iterációja, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kiemelt tartalom
Érkezik az Office spin-offja, de mitől lett ekkora siker az eredeti széria, és egyáltalán újraéleszthető-e? Érkezik az Office spin-offja, de mitől lett ekkora siker az eredeti széria, és egyáltalán újraéleszthető-e? 2024.5.5 10:41