2024.4.26 12:51
Olvasási idő 1:03
Krajnyák Petra

Stábjukkal együtt több K-pop-sztárt is őrizetbe vettek Balin, amiért illegálisan forgattak

ZENE K-POP VALÓSÁGSHOW

Többek között az Apink és a Girls' Generation tagjait vették őrizetbe Indonéziában, miután állítólag engedély nélkül forgattak egy valóságshow-t Balin szigetén.

A dél-koreai SPOTV híroldal arról számolt be, hogy négy K-pop idolt őrizetbe vettek Balin, a Pick Me Trip in Bali című, hamarosan induló valóságshow többi szereplőjével és stábtagjaival együtt. A Girls' Generationből ismert Hyoyeon, az Apink Bomija, a Secret Numberből ismert Dita és az egykori I.O.I-tag Nayoung április 21-én érkezett a szigetre, és a tervek szerint 25-én utaztak volna el.

A Girls' Generationből ismert Hyoyeont, az Apink Bomija, a Secret Numberből ismert Dita, és az egykori I.O.I. tag Nayoung Forrás X / @APlNKLUVR

A portálnak nyilatkozó, meg nem nevezett ügynökségi képviselő elmondása szerint a szereplők vízumával kapcsolatban merült fel probléma, és a csapatot éppen Baliról való távozásuk közben állították elő, miután a helyi hatóságok rájöttek, hogy a műsort a megfelelő engedélyek nélkül forgatták.

Az érintett 30 személytől állítólag elkobozták az útlevelüket, így jelenleg egy szállodában tartózkodnak, amíg az eljárás véget nem ér. A forrás állítja, hogy csütörtök este sikerült felvenniük a kapcsolatot a stábbal, és úgy véli, hogy a vizsgálatot követően, legkorábban jövő héten visszatérhetnek Dél-Koreába.

Forrás X/@ioiuaena

„A stábtagok azt sem tudják, miért vették őket őrizetbe. Elkeserítő, hogy a produkciós cég nem osztja meg a helyzet részleteit megfelelő módon“ – tette hozzá a képviselő. Szerinte az igazság csak az idolok hazatérése után fog kiderül.

A KBS Joy, a Pick Me Trip in Balit várhatóan sugárzó csatorna képviselője az  nyilatkozatában kijelentette, hogy jelenleg nem állnak kapcsolatban a Balin forgató produkciós céggel, ugyanakkor megjegyezte, hogy a műsor sugárzásáról még nem született végleges döntés.