2024.4.25 13:41
Olvasási idő 0:46
Maier Péter

Fellélegezhetnek a csomagküldők, miután a Vinted megszüntette az ötnapos feladási limitet

ÉLETMÓD VÁSÁRLÁS VINTED

Az elmúlt napokban alig lehetett csomagot feladni a Foxposton. Most azt remélik, hétvégére jobb lesz a helyzet.

Megszüntette az ingyenes csomagszállításra kijelölt ötnapos feladási limitet a Vinted, ami azt jelenti, hogy csökkenhet a Fostpox túlterheltsége, és újra fel tudjuk adni a csomagjainkat. Erről a futárcég e-mailben tájékoztatta az ügyfeleit:

Jó hírünk van a Vinted által az elmúlt hétvégére meghirdetett ingyenes feladásra vonatkozó akció kapcsán! Szeretnénk tájékoztatni Téged, hogy partnerünk törölte az ötnapos feladási limitet a hétvégi ingyenes feladásos akciója során előkészített Foxpost-rendelésekre. Így megnyugtatunk, Foxposttal biztosan fel tudod adni csomagodat 5 napon túl is. A beérkező csomagokra vonatkozóan a helyzet javulását a hét végére várjuk.

A levélben azt írták: maga a futárcég is rendkívüli lépéseket tett, hogy teljesíteni tudják a rendeléseket, futáraik túlóráznak, megnövelték erőforrásaikat, és egyéb csomaglogisztikai megoldásokat is eszközöltek, hogy kezelni tudják a kialakult helyzetet.

A Vinted szerint most – mivel törölték az ötnapos limitet – „megszűnt az időnyomás, a felhasználóknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a csomagjaikat az ötnapos időszakon belül kellene feladniuk“, ezáltal csökken a csomagautomaták terhelése is.

Kiemelt tartalom
A szerelmesek ünnepe vagy ügyes marketingfogás: miről szól a Valentin-nap 2024-ben? A szerelmesek ünnepe vagy ügyes marketingfogás: miről szól a Valentin-nap 2024-ben? 2024.2.11 11:00

Kedden írtunk arról, hogy napok óta alig vagy egyáltalán nem lehetett csomagot feladni a Foxposttal, aminek a Vinted hétvégi ingyenes kiszállítást ígérő akciója volta az oka, ugyanis akkora volt az érdeklődés a szolgáltatás iránt, hogy szinte lehetetlen volt szabad helyet találni.

Kiemelt tartalom
Nem a te hibád, ha nem találsz üres FoxPost-automatát, a Vinted hétvégi akciója miatt nem lehet csomagot feladni Nem a te hibád, ha nem találsz üres FoxPost-automatát, a Vinted hétvégi akciója miatt nem lehet csomagot feladni 2024.4.23 16:28