2024.4.15 19:09
Olvasási idő 5:17
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Előléptetés és sorozatos bulik várnak rád a héten, de a szerelemben is szerencséd lehet

Heti horoszkóp: Előléptetés és sorozatos bulik várnak rád a héten, de a szerelemben is szerencséd lehet
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Jön a rossz idő, de ez nem jelenti azt, hogy nem nézhetsz jó napok elé. Lássuk, mit tartogat számodra ez a hét!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ne engedd el a szülinapi hangulatot a héten, hiszen akár túl vagy már rajta, akár a hónap második felében ünnepled a következő nagy számot az életedben, mindenképp maradjon meg a lelkesedésed. Van valami, amit még nem húztál ki a szülinapi bakancslistádról? Itt az ideje, hogy megtedd, hiszen mikor máskor lenne rá tökéletes az alkalom?! A 2024-es szülinapod könnyen nosztalgiába fordulhat vagy kaotikus élménnyé válhat, ezért mielőtt bármit is kívánnál a gyertya elfújásakor, állj meg egy pillanatra, és gondold át, hogy mire vágyik őszintén a szíved, az eszed és a tested, majd ezeket harmonizálva alakítsd ki a kívánságod. Fontos, hogy ezen a héten ne hozz olyan döntéseket, melyek kihatnak az egész életedre és a jövődre , hiszen lehet, mostanában olyan érzelmileg felfokozott állapotban vagy, hogy nem tudsz tiszta fejjel gondolkodni. Ne csinálj semmit, amit később megbánhatnál, és ne idealizálj olyan helyzeteket (vagy embereket), amelyek akár még rossz hatással is lehetnek rád. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ez a hét nagyon szerencsésen alakulhat számodra, főleg a hétvége, hiszen valami olyan dolog történhet, amely akár pozitívan befolyásolhatja a közeljövődet és a mindennapjaid alakulását is. Lehet, hogy egy nagyobb pénzösszeget kapsz, vagy most derül ki, hogy a te neved húzták ki egy nyereményjátékon, a lényeg, hogy maradj pozitív, és engedd, hogy az élet magától jó irányba sodorjon. Persze nem kell teljesen elengedned a gyeplőt és hagynod, hogy csak úgy sodródj az árral, a szokásos tervezések helyett inkább csak hagyd, hogy kicsit spontán alakuljanak a dolgok. Az energiaszinted is megugrik a napokban, úgy érezheted, hogy bármire képes vagy, nincs előtted akadály. Ezt a lelkesedést kihasználhatod, hogy végre elintézd azokat a teendőket, amelyeket korábban halogattál. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Itt az ideje, hogy kicsit megpihenj és feltöltődj, hiszen az elmúlt időszakban megállás nélkül rohangáltál, dolgoztál, és a rengeteg teendőd és munka mellett persze az esti bulikat sem hagytad ki. Ürítsd ki a naptárad, vagy legalábbis alakítsd egy kicsit szellőssebbé, hogy végre legyen időd pihenni is. Vegyél egy kád fürdőt, vagy menj el wellnessezni, a lényeg, hogy kikapcsolj és hagyd, hogy kiürüljenek a munka körüli gondolatok a fejedből. A következő időszakban összefuthatsz rég nem látott ismerősökkel, akikkel újra felveszitek a fonalat egymás életében, sőt akár még kísérletet is tehetsz arra, hogy a régi társaságod hogyan jön ki a mostani barátaiddal, lehet, hogy még te is meglepődsz, milyen kapcsolat, akár fellángolás alakulhat ki közöttük. 

Rák 

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Most szükséged lesz minden energiádra és motivációdra, hogy átverekedd magad a holtponton, mivel könnyen lehet, hogy éppen megakadtál egy munkahelyi projekttel. Az is lehet, hogy nem tudod eldönteni, igent mondj-e egy felkérésre, de ne aggódj, a hét végére már kicsit tisztábban látod a dolgokat. Fontos, hogy most kicsit nagyobb hangsúlyt fektess a karrieredre, mivel ha jól döntesz, akár még egy nagy karrierugrásra is lehetőséged lesz a közeljövőben. Ha az elmúlt hetekben két végéről égetted a gyertyát, akkor a következő napokban érdemes lenne kicsit megállnod és lepihenned, hiszen ha mindig száztíz százalékon teljesítesz, egy idő után kiéghetsz. 

Oroszlán 

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ez egy ideális hét arra, hogy új dolgokat próbálj ki és nyitottan állj azokhoz a témákhoz, amelyekről korábban határozott véleményed volt. Könnyen előfordulhat, hogy olyan élményben lesz részed, amely megváltoztatja a világról való gondolkodásodat, ez pedig tökéletes ürügy arra, hogy a hétvégén kiruccanj akár egy közeli városba, akár egy túrára. Látogass meg olyan helyszíneket, amelyeknek fontos jelentősége van az életedben, akár a múltadban, és próbáld meg új megvilágításba helyezni azokat a dolgokat, melyek kapcsán szilárd meggyőződésed van. A hét kulcsszava számodra a spontaneitás és a visszaemlékezés lesz, igyekezz minél többször igent mondani programokra és lehetőségekre, és próbáld meg jól is érezni magad.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten tele leszel határidőkkel, melyek miatt folyamatosan dolgoznod kell, így lehet, hogy a következő pár nap számodra a monotonitásról és munkáról szól majd. Igyekszel minden határidőt betartani, hiszen szereted, ha rend és precizitás uralkodik a környezetedben. Előfordulhat, hogy a hétvégén már kimozdulnál otthonról, lazítanál kicsit, azonban fontos, hogy szabadulj meg a lelkiismeret-furdalástól, amit a még el nem végzett munka okoz, hiszen te is tudod, hogy egy húzós hét után mindenki megérdemel egy kis pihenést. Próbálj meg nem a munkádról beszélgetni a barátaiddal, hiszen épp az a lényeg, hogy kicsit eltereld a figyelmed a rengeteg teendőről. Ha úgy érzed, túlságosan leterhelt vagy, keress egy olyan helyet, ahol magadban lehetsz és senki nem zavar abban, hogy feltöltődhess. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten előtérbe kerül a szerelmi életed, és ha nem vagy épp párkapcsolatban, ez egy tökéletes időszak a kísérletezésre. Randizz olyanokkal, akik nem feltétlenül a zsánereid, hiszen mi a legrosszabb, ami történhet?! Legyél kíváncsi, nyitott, és a legfontosabb, hogy érezd jól magad. Az is lehet, hogy már nagyon vágysz egy komoly kapcsolatra, amiben értékelnek, és amiben megosztjátok egymással a legbensőségesebb gondolataitokat. Csak egy mód van rá, hogy ez összejöjjön, mégpedig, hogy ne csak otthon ülj, hanem kimozdulj, állj készen az ismerkedésre. Bárkit le tudsz nyűgözni, hiszen karizmatikus és kommunikatív vagy, úgyhogy hidd csak el, nincsenek előtted akadályok. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ezen a héten sokkal könnyebben tudsz harmonizálni a testeddel és az elméddel, pedig sokszor nehézséget okoz, hogy kapcsolódj a belső hangoddal. A következő napokban adott lesz minden olyan lehetőség, ami segít megteremteni az ideális környezetet, amelynek segítségével könnyebben ráhangolódsz a saját érzéseidre, gondolataidra. Ennek segítségével jobban átlátod majd, mire vágysz igazán, milyen célokat szeretnél elérni, illetve mik azok a dolgok és kik azok a személyek, amikre és akikre jobban kellene fókuszálnod. Ha korábban kicsit csapongtál, most érdemes lehet odafigyelned a rendszeres testmozgásra és a megfelelő táplálkozásra, hiszen ezek mind hozzájárulnak nemcsak a fizikai, hanem a mentális egészséged fenntartásához is.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Engedd meg magadnak, hogy végre te legyél a legjobb, legyen szó bármiről is. Nem kell azért visszafognod magad, hogy a környezetedben lévők nehogy kevesebbnek érezzék magukat, hiszen milyen barátság az, ahol nem értékelik az igazi énedet? A munkában ne félj megosztani az ötleteidet a többiekkel, még akkor sem, ha tartasz az elutasítástól. Higgy magadban és a képességeidben, és tudatosítsd magadban, hogy az elért sikereid nem mások érdeme, hanem csakis a tiéd. Mindenkit lenyűgözhetsz az ötleteiddel, gondolataiddal és ragyogó személyiségeddel, ha kicsit kilépsz a csigaházadból, és megmutatod, mire vagy képes.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Könnyen megeshet, hogy az elmúlt héten kicsit túlzásba vitted a bulizást és a szórakozást, így alig maradt időd, hogy bármi mással foglalkozz. Hagyj magadnak egy kis időt, hogy regenerálódhass, mielőtt újra beleveted magad az éjszakába, és koncentrálj arra, hogy kitisztítsd az elméd. Ha kell, tegyél rendet a környezetedben, tervezz meg egy tavaszi nagytakarítást, aminek segítségével nemcsak kívül, de belül is megújulhatsz. Ezután pedig átgondolhatod, merre tart a jelenlegi karriered, mit kell tenned annak érdekében, hogy egyről a kettőre juss. Bakként nem igazán szeretsz a levegőben lógni, éppen ezért fontos, hogy kitaláld, hogyan szeretnéd tölteni a következő időszakot. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten fellángol benned a szociális élet iránti vágy, és mivel az elmúlt időszakban sokat voltál egyedül, már nagyon vágysz arra, hogy a barátaiddal tölts minél több időt. Használd ki ezt a lendületet, szervezz spontán programokat, lepd meg a környezeted egy kirándulással, egy wellnesszel vagy egy piknikkel egy közeli parkban. A lényeg, hogy együtt legyetek, így te is könnyebben vissza tudsz rázódni a bulis énedbe. Akkor se érezd rosszul magad, ha a hétvégét inkább otthon, egy jó könyv, a partnered vagy épp háziállatod társságában töltenéd, hiszen ez nem jelenti azt, hogy búcsút kell intened az extrovertált énednek. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Egyre több kedved lesz szocializálódni, munka után a barátaiddal lógni, hiszen a jó idő a hangulatodra is szuper hatással van. Mostanában úgy érezhetted, hogy minden a feje tetejére állt, de ne csüggedj, hiszen ez a hét arról szól majd, hogy visszarázódj a korábbi rutinodba, esetleg új, jobb szokásokat alakíts ki magadnak. A következő napokban az apró dolgoknak is jelentősége lesz, így igyekezz minél nagyobb hangsúlyt fektetni a részletekre. Próbálj meg spórolni, akár már egy kisebb összeg is hatalmas segítség lehet később, amiért a jövőbeli éned nagyon hálás lesz. Ha pénzügyi problémákkal küzdesz, érdemes leírnod, hogy pontosan mire költesz, így könnyedén ki tudod szűrni, hogy mi az, ami lényeges, és mi az, ami felesleges pénzkidobás. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!