2024.4.2 13:15
Olvasási idő 0:38
Masszi-Rigó Csilla

Shakira fiai utálták a Barbie-filmet, mert kiheréli a férfiakat

ARCOK BARBIE BARBIE FILM SHAKIRA

A 9 éves Sasha és a 11 éves Milan nem volt odáig Greta Gerwig rendezéséért, és bizonyos fokig az anyjuk is egyetért velük.

Nem mindenkinek nyerte el tetszését a Barbie-film, legutóbb éppen Shakira jegyezte meg, hogy ő és a fiai nem igazán szerették Greta Gerwig 2023-as kasszasikerét.

Az énekes beszámolója szerint a fiai, a 11 éves Milan, és a 9 éves Sasha, csak nemrég látták a filmet, de egyáltalán nem voltak odáig a látottakért.

Shakira elmondta véleményét a Barbie-filmről
Shakira és fiai Forrás Jason Kempin/Getty Images for MTV

„A fiaim egyenesen utálták. Úgy érezték, kiherélik benne a férfiakat. Bizonyos mértékig egyetértek velük” – nyilatkozta Shakira az Allure magazinnak adott interjújában, majd ki is fejtette, szerinte mi a probléma a Gerwig filmjében látottakkal: 

Szeretem a popkultúrát, amikor megpróbálja megerősíteni a nőket anélkül, hogy megfosztaná a férfiakat attól a lehetőségtől, hogy férfiak legyenek, hogy védjenek és gondoskodjanak is. Hiszek abban, hogy a nőknek minden eszközt meg kell adni, és bízni kell abban, hogy mindezt meg tudjuk csinálni anélkül, hogy elveszítenénk a lényegünket, a nőiességünket.

A 47 éves énekesnő szerint a férfiaknak és a nőknek más-más céljuk van a társadalomban, de a két nem ugyanakkor jól kiegészíti egymást, és ezt nem lenne szabad elveszíteni.