2024.4.1 11:31
Olvasási idő 0:48
Krajnyák Petra

Második fordulójához érkezett Puzsér Róbert és Dopeman rapcsatája: A kritikus rappelve válaszolt Dopemannek

KÖZÉLET DOPEMAN HIP-HOP

„Lacika, egy nemzedék kudarca vagy” – hangzik el Puzsér Róbert húsvétvasárnapi videójában.

Puzsér Róbert húsvétvasárnap dalban válaszolt a korábban őt kritizáló Dopemannek. A rapper még február végén posztolt egy dalt, melyben a publicistát „Símicska csicskagyásznak“ nevezte, aki „folyton ugat, de mindig bennmarad a kerítés mögött“. Továbbá kifejtette, hogy szerinte a kritikusnak „senkinek a pénze nem büdös“, és „mindig a megvetett embereken élősködik”.

Dopeman PUZSÉR-DTV BATTLE VLOG #2 című videójában hangzik el a „ne fossál töki, én nem haragszom, mert a Buddha a legjobb barátom” sor is, vélhetően ez ihlette a Ha a buddhaság fájna című válaszvideót.

Puzsér ízes káromkodásokkal tűzdelt véleményt formál a rapperről, akit többek között polgári nevén, Pityinger Lászlóként emleget. Mint mondja, „egy nemzedék kudarcának tartja”, aki ellenzékiként indult majd „NER-segéd” lett. A publicista a későbbiekben nullának, szélhámosnak és „setét gyalognak” is nevezi Pityingert, akinek még említenie sem szabadna egy olyan legendás magyar írót, mint Hamvas Béla.

A válasz még aznap meg is érkezett a rappertől, aki legutóbb arról is posztolt, hogy „ha reggel 9 után megbukik a kormány, akkor is az Orbán seggét fogja nyalni”. Vasárnapi Instagram-posztjában azt írta:

Puzsért elvesztettük. Húsvét alkalmából a jézusi minőség nevében elmondta, hogy lefeküdt anyámmal, és betalálta a húgom.

A rapper egy másik posztban megosztott egy üzenetet, amelyben arra kéri Puzsér Róbertet, hívja vissza, hogy „tereferéljenek egyet“.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

DopeMan (@dopemantv) által megosztott bejegyzés