2024.3.25 12:27
Olvasási idő 0:50
Maier Péter

Rebel Wilson szerint Sacha Baron Cohen egy seggfej, és megfenyegette, hogy erről ne írjon a memoárjában

ARCOK SACHA BARON COHEN

Szerinte a Borat színésze próbálja visszafogni, hogy a memoárjáról beszámoljon a sajtó.

Rebel Wilson, a Tökéletes hang és Hogyan legyünk szinglik? sztárja Instagram-oldalán beszélt rajongóinak új „seggfejmentes politkájáról“, illetve a megjelenés előtt álló memoárjáról is mesélt követőinek. Ebben a könyvben állítása szerint külön fejezetet szentel azoknak a seggfejeknek, akikkel lehetősége nyílt együtt dolgozni az évek során.

Wilson arról beszélt korábbi posztjában, hogy amikor Hollywoodba ment, mondták neki, hogy ne dolgozzon ilyen emberekkel, de később értette meg igazán, mit értenek seggfejmentes politika alatt. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Dolgoztam egy hatalmas seggfejjel, és igen, most már kihagyom őket az életemből

– mondta, hozzátéve, hogy az említett személyről szóló fejezet a 23. a könyvben. 

Később fokozódott a dráma, ugyanis egy azóta törölt Instagram-sztoriban Wilson azt írta, „írtam egy seggfejről a könyvemben, most pedig az említett seggfej próbál megfenyegetni engem“. 

Felbérelt egy kríziskommunikációs menedzsert és ügyvédeket is. Megpróbálja megakadályozni, hogy a könyvemről írjon a sajtó. De a könyv ki fog jönni, és mindannyian megtudjátok az igazságot

Egy vasárnapi Instagram-sztoriban azt is elárulta, kiről van szó.

Nem hagyom, hogy drága ügyvédek vagy PR-menedzserek megfélemlítsenek vagy elhallgattassanak. Az a seggfej, akiről a könyvem egyik fejezetében beszélek: Sacha Baron Cohen

Rebel Wilson és Sacha Baron Cohen együtt játszottak a 2016-os Agyas és agyatlan című filmben
Rebel Wilson és Sacha Baron Cohen együtt játszottak a 2016-os Agyas és agyatlan című filmben Forrás Columbia

A Boratból és A diktátorból ismert brit színész-humorista eddig nem foglalkozott az üggyel nyilvánosan. Wilson Rebel Rising című memoárja április 2-án jelenik meg az Egyesült Államokban.