2024.3.25 10:14
Olvasási idő 0:50
Maier Péter

Kendrick Lamar bebeefelte Drake-et, a kanadai rapper reagált

ZENE DRAKE HIP-HOP KENDRICK LAMAR

Kendrick a Future X Metro Boomin albumon oltott oda Drake-nek, aki az egyik koncertjén reagált a történésekre.

Kendrick Lamar véget vetett a hidegháborúnak közte és Drake között. A comptoni emszí Future és Metro Boomin pénteken megjelent albumán vendégeskedett a Like That című dalban, ahol ráoltott kanadai kollégájára, aki nem sokkal később reagált is erre.

Lamar már a verzéje elején leszögezi, hogy „az erőszakot választja“, majd Drake korábbi soraira referálva teszi egyértelművé, hogy a kanadai rapper fejét tűzte fel a céltáblára.

Motherfuck the big three, n****, it's just big me

– fogalmazza meg, amit most hadd ne próbáljunk meg lefordítani. A lényeg, hogy „a nagy hármas“ megidézésvel Drake szavait idézi meg, aki korábban Lamart, J. Cole-t és önmagát nevezte „big three“-nek First Person Shooter című dalában, amely tavalyi lemezén jelent meg J. Cole közreműködésével.

Drake most floridai koncertjén reagált az eseményekre.

Felemelt fejjel, egyenes háttal, tíz kibaszott lábujjhegyre állok... és tudom, hogy bármi történjék is, nincs még egy n**** a Földön, aki baszakodhat velem

– fogalmazott Drizzy, amit kitörő lelkesedéssel fogadott a közönsége.

Kendrick Lamarnak mindig is komplikált volt a viszonya a kanadai rapperrel. Habár közös, Poetic Justice című daluk mindkettőjük életművében egy fontos, kiemelkedő alkotás, a kapcsolatuk nem volt ennyire konfliktusmentes. Drake sokat segített Lamarnak a karrierje kezdetén, a comptoni legenda azóta már szövegelt arról, hogy kifejezetten irritálja a kolléga hatalmas sikere, ami szerinte nem feltétlen arányos a tudásával.