2024.3.4 13:58
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Pénteken nyitott a Fénydóm, de már el is loptak egy lézerpadlót a kiállításról

KULTÚRA FÉNYDÓM FÉNYMŰVÉSZET INOTA FESZTIVÁL

A szervezők ultimátumot adtak a tolvajnak.

A Fénydóm szervezői hétfő délelőtt a közösségi médiában számoltak be arról, hogy vasárnap elloptak egy lézerpadlót a budapesti Biodómban megrendezett fénykiállításról, amelynek pár nappal ezelőtti sajtóbejárásán a Refresher is részt vett.

A tegnapi nap folyamán zárás előtt 1 órával ellopták a lézerpadlót, a gyerekek egyik kedvenc attrakcióját a csónakázó mederből. A Fénydóm stábja úgy döntött, ha a mai nap folyamán visszakerül hozzánk a lézerpadló, nem teszünk feljelentést a tettesek ellen. A dóm teljes területe be van kamerázva, így reméljük gyorsan visszakapjuk a kék lézerpadlónkat

– írják bejegyzésükben a szervezők. 

A március 17-ig látogatható Fénydóm elsőként nyújt alkalmat arra, hogy a budapesti állatkerthez tartozó Biodóm belső tereit a szélesebb közönség is megismerhesse. A helyszínen minden este 17 órától 22 óráig különleges fényművészeti alkotásokat tekinthetnek meg a látogatók.

A kiállítást ugyanaz a csapat szervezi, amelyiknek a rendkívül látványos, kurrens elektronikus zenei fellépőket felvonultató INOTA Fesztivált is köszönhetjük.

Kiemelt tartalom
„Ez a műfaj eddig az undergroundban működött“ – Megnéztük a Fénydómot az állatkerti Biodómban💡 „Ez a műfaj eddig az undergroundban működött“ – Megnéztük a Fénydómot az állatkerti Biodómban💡 2024.3.1 18:28