2024.3.3 9:18
Olvasási idő 0:31
Krajnyák Petra

Lakatos Márk: Nőiesebb karakternek lenni még a meleg társadalmon belül is sokszor nem akceptált dolog – interjú

BESZÉLGETÉSEK DIVAT INTERJÚ LAKATOS MÁRK MAGYAR DIVAT MY LIFE IN LOOKS VOGUE

Lakatos Márk, a magyar divat és közélet megkerülhetetlen alakja legikonikusabb szettjein keresztül mesélt nekünk, tabuk nélkül életéről, első könyvéről, divatról és a magyar LMBTQ-közösségről.

Lakatos Márk bár idegenforgalmat és jogot is tanult, később viszont stylistként ismerte meg az ország. Irigylésre méltóan sokszínű évtizedeket tudhat maga mögött: Spanyolországban folyatott tanulmányai alatt drag queenként dolgozott, a Megasztár versenyzőit öltöztette, színházi jelmezeket tervezett, szerepelt a Hal a tortánban, a Nagy Duettben és a Konyhafőnökben is, hivatalos volt a legnagyobb nemzetközi divathetekre, évekig a Reggeli műsorvezetőjeként köszöntötte a tévénézőket, és tavaly novemberben íróként debütált.

A magyar divat és közélet megkerülhetetlen és üdítően őszinte alakja meginvitált minket dekoratív otthonába, ahol eddigi legemlékezetesebb outfitjein keresztül emlékezett vissza gyerekkorára, drag queen karrierjére, színészi és tévés munkáira, de egykori jó barátjáról, Kajdi Csabáról is mesélt nekünk.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!