2024.2.19 14:59
Olvasási idő 1:00
Maier Péter

A rajongók aggódtak a kapcsolatuk miatt, de Usher tisztázta, Justin Bieber miért nem lépett fel vele a Super Bowlon

ZENE JUSTIN BIEBER SUPER BOWL USHER

Usher szerint Justin Bieber megérdemelné, hogy egyszer ő legyen a halftime show headlinere.

Sokan várták, hogy a február 11-i (magyar idő szerint 12-i) Super Bowlon Justin Bieber is csatlakozzon Usherhez, a félidei show headlineréhez, Bieber azonban nem lépett színpadra, amivel kapcsolatban most az r'n'b-legenda is megszólalt.

Usher a Breakfast Club című műsorban tisztázta, hogy egyáltalán nem neheztel Bieberre, amiért úgy döntött, hogy nem vesz részt a fellépésen. „Nem jött össze a dolog Justinnal“ – mondta.

Tisztelem és testvéremként tekintek rá. Azt hiszem, hogy az lehetett az oka, hogy ő most egy másik történetet írna éppen. És ezt meg is értem.

Ahogy Usher mondta: Bieber megérdemelné, hogy egy nap ő legyen a Super Bowl halftime show-jának főszereplője, illetve valami mást fognak még csinálni együtt a jövőben. „Nem múlt ki a szeretet, vagy ilyesmi. Nyilvánvalóan nagy a nyomás a Super Bowl miatt“ – mondta Usher.

Lil Jon, a Halftime Show egy másik közreműködője a TMZ-nek azt mondta, hogy a Ramsay Hunt-szindrómában szenvedő Biebernek túl sok lett volna egy ekkora produkcióban részt vennie, mint amilyen a Super Bowl. „Ez rengeteg próbával, nagy felelősséggel, sok időbefektetéssel és rengeteg figyelemmel jár, és nem tudom, hogy készen állt-e minderre. De határozottan Usher mellett állt, ők tényleg jó barátok, és támogatta mindettől függetlenül“. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

The Breakfast Club (@breakfastclubam) által megosztott bejegyzés

A március 1-jén harmincadik életévét betöltő Justin Bieber egyébként nemrég tért vissza a színpadra: az NHL All Star hétvége során egy torontói szórakozóhelyen adott rövid meglepetéskoncertet. Bieber közel másfél év kihagyást követően lépett fel újra, miután nem sokkal 2022-es magyarországi koncertje után egészségügyi okokból lemondta éppen zajló turnéját. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kanadai popsztár folytatja-e majd a turnét, vagy jelentkezik-e új dalokkal.