2024.2.3 11:48
Olvasási idő 0:54
Maier Péter

Másfél év kihagyás után újra színpadra lépett Justin Bieber

ZENE JUSTIN BIEBER NFL

Egy torontói szórakozóhelyen adott meglepetéskoncertje az első nyilvános zenei szereplése az egészségügyi okokból félbeszakadt turnéja óta.

Justin Bieber hivatalosan is visszatért színpadra, méghozzá egy torontói meglepetéskoncerttel csütörtök este. Bieber jelenleg a kanadai városban tartózkodik a 2024-es NHL All-Star Weekend (tehát egy jégkorongos gálahétvége) miatt, és rajongói meglepetésére a History nevű szórakozóhelyen állt színpadra, és adott elő legnagyobb slágerei közül néhányat.

A fellépésre nem sokkal azután került sor, hogy már kacérkodott a zenéhez való esetleges visszatéréssel, ugyanis több fotót is posztolt magáról és zenekaráról egy stúdióban. Ez az első alkalom, hogy a 29 éves énekes nyilvánosan énekel, mióta elhalasztotta Justice World turnéját.  A felkerülő videók szerint Bieber elénekelte néhány slágerét, köztük a 2010-es Eenie Meenie címűt, valamint a Baby, a Snooze, a Peaches és a Hold On című dalokat.

Justin Bieber az NHL All-Star Player Draft elnevezésű jégkorongos eseményen a Scotiabank Aránában, 2024. február 1-jén, Torontóban
Justin Bieber az NHL All-Star Player Draft elnevezésű jégkorongos eseményen a Scotiabank Aránában, 2024. február 1-jén, Torontóban Forrás Mark Blinch/NHLI via Getty Images

Egyelőre nincs megerősített információ arról, hogy Bieber tervez-e új zenéket megjelentetni, de a fellépése azt jelzi, hogy készen áll rá, hogy visszatérjen a színpadra. Azt még nem tudni, hogy hamarosan folytatja-e a turnéját, amelyet 2022. szeptember 4-i, Rio De Janeiró-i koncertje után hagyott félbe Ramsay Hunt-szindrómája miatt. Egyik utolsó koncertjét éppen Magyarországon adta, azon év augusztus 12-én, a Sziget Fesztiválon.