2024.2.5 13:37
Olvasási idő 0:47
Maier Péter

Új neveket dobott be a Kolorádó Fesztivál: Carson Coma és Deva is az idei fellépők között

ZENE CARSON COMA KOLORÁDÓ KRÚBI

Bővült a névsor, híres és izgalmas nevekkel egyaránt.

Új nevekkel bővült a 2024-es Kolorádó Fesztivál névsora: második körben a Carson Coma, Deva és a Freakin' Disco is csatlakoznak a már bejelentett Krúbi, Analog Balaton, Co Lee és Elefánt névsorhoz.

Carson Coma a 2023-as Kolorádón
Carson Coma a 2023-as Kolorádón Forrás Kolorádó / Facebook

Mellettük koncertezik a Dope Calypso zenekar, akikre a szervezők „Kolorádós legendákként“ hivatkoznak, illetve fellép az újra összeállt Makrohang is. Erősödik női élőzenei vonal: Eartheater, Nagy Emma Quintet, Csinszka, Sena Dagadub. A punk vonalat a Palánta és a Kibaszott emberek képviseli majd.

Elektronikus zenei téren izgalmas nemzetközi nevekkel érkezik a fesztivál. Gigi FM és Polygonia közös szettje misztikus techno mágia lesz a cserkészpark csillagai alatt. Rey Colino felkapott 90's house-t nyom, illetve piszkos, groovy technójával érkezik Alarico is. A Red Axes, Nicola Cruz, Blawan, Call Super, Chlär és upsammy pedig már tavaly csatlakozott a lineuphoz.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Dua Lipa, Blahalouisiana és Margaret Island a hét megjelenései között Playback Péntek: Dua Lipa, Blahalouisiana és Margaret Island a hét megjelenései között 2024.4.12 18:43

Erősödik az experimental irány is. Olyan kísérleti formációk érkeznek az idei Kolorádóra, mint a Csicskakoporsó, a Mesmerismus és a Porteleki Árok projekt. Továbbá, hip-hop erősítésnek: ZSÉ & Sklady és Ghosty is kint lesz.
 

Idén először lesz d’n’b a The Hive csapat kíséretében, és felkerült a fellépők névsorára Mankind, Aga2l, Barbad, Hexcode és Slym & Szoliver, Bodoo, Jaffa Surfa és Galactic Jackson is.

Az idei Kolorádó Fesztivált július 3. és 7. között rendezik meg Nagykovácsiban.