2024.1.22 18:11
Olvasási idő 5:03
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Váratlan utazás, új szerelem és sikeres életmódváltás várhat rád a héten

Heti horoszkóp: Váratlan utazás, új szerelem és sikeres életmódváltás várhat rád a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Reméljük, az elmúlt néhány hétben kipihented az új évvel járó fáradalmakat, és készen állsz 2024-re. Ebben a cikkünkben megmutatjuk, milyen izgalmakat tartogat számodra a hét a horoszkópod szerint.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha még nem gondolkoztál azon, hogy mi az a szerelemprojekt, amit 2024-ben szeretnél megvalósítani, ez a hét szuper alkalom lesz kitalálni, hogy milyen irányba kellene haladnod a következő időszakban. Az is lehet, hogy már régóta szeretnéd átrendezni, átalakítani a lakásod, csak sosem volt rá időd, de itt az ideje, hogy véget vess a halogatásnak és végre nekiállj a feladatnak. Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad, miután végeztél a projekttel. Fontos azonban, hogy ne csak a teendőiddel foglalkozz, hagyj egy kis időt a pihenésre és a környezetedre is. Igyekezz egyensúlyt teremteni a karriered és a magánéleted között. Lehet, hogy a kapcsolatod most egy vízválasztó ponthoz érkezett, próbálj meg nem elhamarkodott döntést hozni. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Pozitív energiák és változások történhetnek az életedben ezen a héten, ami hatással van a magánéletedre és a munkahelyedre is. Megváltozik a másokhoz való hozzáállásod, mivel most sokkal nyitottabban és lazábban állsz a dolgokhoz, ennek köszönhetően népszerűbb leszel a környezetedben, több programra kapsz meghívást, mint valaha. Igyekezz megtartani ezt a hirtelen jött optimizmusod, hiszen szuper lehetőségeket vonzhatsz be, legyen az akár egy munkalehetőség, egy új barátság vagy szerelem kezdete. Ha saját vállalkozásod van, most lehetőséged van a fejlődésre és a növekedésre is. A napokban kialakulhat egy erős vágy a komoly kapcsolat iránt, de vigyázz, hogy kivel vágsz bele bármibe is!

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban rád törhet a vágy az egészséges életmód iránt, ami szuper, csak arra figyelj, hogy apró lépésekben kezdd a változtatást. Tűzz ki magadnak egyszerű, megugorható célokat, és fokozatosan nehezítsd azokat, hogy élvezetes maradjon a kihívás. A munkahelyeden drasztikus változás történhet, ami magában hordozhatja a teljes felfordulást, de a pozitív kimenetelt is. Próbálj meg minél jobban odafigyelni, hogy minimalizáld a hibalehetőségeket. Lehet, hogy a változás pont kedvedre lesz majd, így igyekezz minél rugalmasabb maradni a munkatársaiddal is. Keresd azokat a lehetőségeket, amik segítenek egyről a kettőre lépni, és amik akár fizetésemeléssel járhatnak.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten a magánéletedben és a munkahelyeden is remek ötleteid támadnak, így érdemes kicsit többet foglalkoznod a kreatív oldaladdal is. Nem kell semmilyen konfliktusra, sem pedig nehézségre számítanod a munkahelyeden, így nyugodtan tudsz a fejlesztésre figyelni, ahogy arra is, hogy hogyan tudnál még hatékonyabban dolgozni. A bolygók állása alapján semmi sem fog bosszantani, ennek fényében pedig a kisugárzásod is sokkal pozitívabb, megnyerőbb lesz. Ha nem vagy kapcsolatban, érdemes most új emberekkel ismerkedned, hiszen a szerelem is rád találhat a napokban. Ha már van partnered, érdemes lenne kicsit egymásra hangolódnotok, hiszen ez a hét remek alkalom, hogy minőségi időt töltsetek együtt. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nyugodt hangulatra számíthatsz otthon és a munkahelyeden is. Számodra jól indult az év eleje, lehet, hogy kisebb-nagyobb változásokkal, mindenesetre pozitívan befolyásolták az életedet. A héten a szokásosnál is sokkal több kedved lesz kimozdulni, vágysz a társaságra és a barátaiddal töltött időre is. Engedd meg magadnak, hogy kicsit több időt foglalkozz a környezeteddel, hiszen a teendők és a feladatok úgyis megvárnak. Élvezd ki, hogy harmonikus, nyugodt napokra számíthatsz, így csak az a kérdés, hogy mivel szeretnéd tölteni a szabadidőd. Lehet, hogy új ötleted támad a munkahelyeden, amivel kapcsolatban a kollegáid és a főnököd is támogatnak majd, így nyugodtan dobd be az új, innovatív gondolataidat a következő meetingen. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mély beszélgetéseket, új kapcsolatokat és rokonokkal töltött időt tartogathat számodra a hét, ha sikerül jól beosztanod a szabadidődet. Fontos, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra az elintézendő feladatokat, mivel annak csak káosz a vége, amit meg a hátad közepére sem kívánsz. A napokban sokkal pozitívabban látod majd a dolgokat, így most kiváló alkalmad nyílik rá, hogy a hosszútávú céljaidon gondolkozz. Tűzz ki magadnak olyan dolgokat, amiket eddig megvalósíthatatlannak és lehetetlennek gondoltál. Hidd el, egy pozitív világszemléletű Szűz számára nincs semmi, amit ne tudna megvalósítani. Az év eleje gördülékenyen indult, igyekezz továbbra is fenntartani ezt a nyugodtságot, ami eddig megóvott a stressztől is. A hét végére tervezzetek be egy kirándulást a családoddal vagy a tesóiddal, hogy kicsit kifújhasd magad a nagy hajtásban. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten jelentősen megváltozhat az anyagi helyzeted, mégpedig jó irányba. Ha ügyesen bánsz a pénzzel, most lehetőséged lesz egy kisebb bevételhez jutni. Előtérbe kerül a magabiztosságod, így azt érzed, hogy nincs olyan feladat, amit ne tudnál megoldani. Ennek köszönhetően nagy változások is történhetnek az életedben, akár egy új munkalehetőség, előléptetés vagy költözés formájában. Fontos, hogy olyan dolgokkal foglalkozz a napokban, amik erősítik a magabiztosság érzését benned, ne hagyd, hogy bármi vagy bárki elbizonytalanítson. Figyelj oda a határidőkre, mivel most fontos, hogy időre befejezz minden projektet ahhoz, hogy megkapd a neked járó elismerést a munkában. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban sokkal nagyobb figyelmet kellene fordítanod az önreflexióra és a saját belső hangodra, hogy változást érhess el az életedben. Érdemes lenne meglátnod, hogy mik azok a hibák, amiket egymás után újra és újra elkövetsz, majd dolgoznod azokon. Ha sikerül egy kicsit mélyebbre ásnod a saját gondolataidban és érzéseidben, az pozitív hatással lesz nemcsak rád, hanem a környezetedre és a munkádra is. Lehet, hogy egy nagy elakadást sikerült feloldanod azzal, hogy rájöttél, mit kellene másképp csinálnod. Érdemes lenne sokkal több időt töltened azzal, hogy magaddal foglalkozol ahelyett, hogy másokat figyelsz. Ha ügyes vagy, akár egy jól fizető munkalehetőség is megtalálhat. A hét közepétől kezdve sokkal energikusabbnak érzed majd magad, ezt kihasználhatod arra, hogy több időt tölts a szeretteiddel. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehetséges, hogy nem várt kiadásokra számíthatsz a következő időszakban, lehet ez egy elromlott szerkezet a lakásodban vagy egy nem várt számla. Éppen ezért próbáld meg lecsökkenteni a felesleges kiadásokat, hogy ne mínuszban zárd a hetet anyagilag. A hét számodra az elvágyódásról, a kalandvágyról szól majd, ennek fényében pedig bármit megtennél, hogy kiszabadulj kicsit a megszokott környezetedből. Ha minden kötél szakad, és nem tudsz elutazni, szervezz egy kirándulást egy közeli városban, ahol még nem jártál, vagy járj be egy olyan túraútvonalat, amit eddig nem ismertél. A munkahelyeden némi konfliktusra számíthatsz egy kollegáddal, amit akár könnyen is megoldhattok, ha higgadtan kezelitek az ügyet.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mostanában sokkal szociálisabb vagy, mint az elmúlt hetekben, ezt kihasználva menj el minden olyan programra és buliba, ahová csak időd engedi. A napokban megerősítheted néhány barátságod, de akár új ismerősöket is szerezhetsz. A szerelmi életed most kicsit háttérbe kerül, így ha szingli vagy, talán nem ez a legjobb idő az ismerkedésre, persze egy randimeghívásra nyugodtan mondhatsz igent, ki tudja. A következő napokban igyekezz minél jobb teljesítményt nyújtani a munkahelyeden, hogy kicsit jobb benyomást kelts a főnöködnél. Ne felejtsd el a fontos teendőid, ne hagyd, hogy a szórakozás a karriered útjába álljon. A halogatás most nem a legjobb ötlet, próbálj meg listát írni a fontos dolgokról, amelyeket el kell intézned a héten.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A munkahelyeden jól alakulnak a dolgaid a héten, kicsit közelebbi kapcsolatba kerülhetsz a kollegáiddal, ahogy egyre többször kerül sor mélyebb, komolyabb beszélgetésekre. A karrieredben pozitív változás történik, egy magasabb pozícióban lévő személy meglátja benned a potenciált, ami feljebb emelhet a ranglétrán. A napokban elismerik a teljesítményed, így a befektetett munkádnak lassan beérik a gyümölcse. A párkapcsolatban most egy nyugodt, kiegyensúlyozott hét következhet, nincs semmi, ami megtörné a kettőtök között lévő mély köteléket. Új lehetőségek várnak rád, melyek hirtelen érkezhetnek, ezért nem is érdemes sokat várnod a döntéssel. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Jó híreket kaphatsz, amelyek ünneplésre adnak okot, legyen ez egy régóta várt előléptetés vagy egy olyan lehetőség, amely új színt adhat az életednek. Ez persze nagyobb felelősséggel is járhat, amire tudatosan kell figyelned. Az is lehet, hogy képbe kerül egy hosszú, távoli utazás lehetősége, ami teljesen spontán alakult. A következő napokban akár új dolgokat is kipróbálhatsz, amelyek segítenek fejlődni a karrieredben és magánéletedben egyaránt. Főként a karriereden van a fókuszod, használj ki minden adódó lehetőséget, amivel bővítheted a tudásod az adott területen. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!