2024.1.11 19:19
Olvasási idő 3:18
Kremmer Magdi

TOP 10 szexszel kapcsolatos kérdés a Google keresőjéből, amire nem árt tudni a választ

TOP 10 szexszel kapcsolatos kérdés a Google keresőjéből, amire nem árt tudni a választ
Forrás Challengers (2024) - Metro-Goldwyn-Mayer
ÉLETMÓD PÁRKAPCSOLAT SZERELEM SZEX SZEXUALITÁS
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Hogyan szexelnek a halak? Hány kalóriát égetsz el szex közben? És mi az a szexpozitivitás? Ezek a szexhez kapcsolódó kérdések mentek a legnagyobbat tavaly a Google keresőjében, így úgy gondoltuk, érdemes tisztázni a válaszokat is.

A Z generáció tagjai számára szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy volt élet a Google előtt. Mindegy, hogy egy iskolai beadandóhoz szeretnénk információt gyűjteni, vagy meg akarjuk tudni, hogy ki az a színész, aki az új netflixes sorozatban játszik, esetleg éppen az érdekel bennünket, hogy melyik a legnépszerűbb szexpóz, tudjuk jól, hogy a Google a barátunk. És nagyon úgy tűnik, hogy nincs olyan dolog, amire ne keresnének rá az emberek.

Gyakran hallgatjuk a szüleink korosztályától, hogy az ő korukban bizony még nem volt internet, ha meg akartak tudni valamit, el kellett menniük a könyvtárba, hosszú órákat kellett eltölteniük azzal, hogy megszerezzék a kívánt tudást. Ehhez képest mi néhány másodperc alatt hozzáférünk szinte bármilyen információhoz, pár kattintással elérjük a Wikipédiát, 2024-ben pedig már a mesterséges intelligencia is bármikor a segítségünkre siet. A tudományos kutatómunka, az információszerzési szokásaink a digitális technológiának köszönhetően nagyban átalakultak, néha túlságosan is kézenfekvőnek vesszük az elérhető információkat.

Search Bing on Google
byu/ActuallyJellyDad inmemes

A Bing-en a legkeresetteb kifejezés a “Google”.

A Google tényleg megkönnyíti az életünk. Nem csupán arról van szó, hogy sokkal gyorsabban és céltudatosan tudunk új információhoz hozzájutni, de olyan dolgokra is rákereshetünk, amiket egyébként nem merünk, vagy nincs lehetőségünk másoktól megkérdezni. Az internet segítségével utána tudunk nézni azoknak a kínos vagy kellemetlen kérdéseknek, amik egyébként nagyon is foglalkoztatnak bennünket, és tanulhatunk a szexualitásunkról, az identitásunkról és a testünkről, méghozzá anélkül, hogy bárki tudomást szerezne róla – a Big Tech cégeken kívül. Mert a Google bizony tudja, hogy mire kerestél rá korábban, és bár (remélhetőleg) nem él vissza ezekkel az információkkal, elemzéseket és statisztikákat készít azok alapján.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Google Trends (@googletrends) által megosztott bejegyzés

A Google Trends szerint Taylor Swift a valaha volt legtöbb Google keresésben említett énekes és dalszerző.

Ezekhez az adatokhoz mi is hozzáférhetünk a Google Trends segítségével, ahol megnézhetjük, hogy mi érdekli a magyarokat, és mire kerestek rá legtöbbször az internetezők 2023-ban. A Google a brit Cosmopolitannal megosztotta azt is, hogy milyen szexualitáshoz és szexhez kapcsolódó kérdésekre keresték a választ a felhasználók a tavalyi évben, mi pedig most a top 10 legkeresettebb kérdésre válaszolunk – részben a Google segítségével. 

10.) Hogyan szexelnek a halak?

Valószínűleg nem erre számítottál, de az internetezőket valami miatt kifejezetten érdekelte 2023-ban a halak szexuális élete, és nem, most nem a csillagjegyre, hanem a vízben élő élőlényekre gondolunk. Ha téged is érdekel, elmondjuk: a legtöbb halfajra a külső megtermékenyítés jellemző, a nőstény az aljzatra rakja a petesejtjeit, amelyeket a hím megtermékenyít.

9.) Miért nem vágyom a szexre (nő)?

Az alacsony libidónak férfiaknál és nőknél egyaránt számos oka lehet: hormonális változások, mentális problémák, egészségügyi gondok vagy gyógyszerek. A Google nem fogja tudni megmondani, hogy nálad mi a probléma, ezért inkább keress fel egy szakorvost.

8.) Mi az az anális szex?

Az anális szex valamilyen szinten még mindig tabunak számít, mégis sokak fantáziáját izgatja. Korábban mi is részletesen írtunk róla, hogyan kell biztonságosan csinálni. Ha érdekel a dolog, alaposan olvass utána, és megbízható forrásokból tájékozódj!

Kiemelt tartalom
Mindig is érdekelt, de nem merted megkérdezni? – Most eláruljuk, hogyan csináld biztonságosan az anális szexet Mindig is érdekelt, de nem merted megkérdezni? – Most eláruljuk, hogyan csináld biztonságosan az anális szexet 2023.6.17 3:33

7.) Vetélés után mikor lehet újra szexelni?

A vetélés komoly érzelmi és fizikai következményekkel jár, esetenként eltérő, hogy azt követően mikor áll készen valaki mind testileg, mind lelkileg a szexre. A szakértők szerint általában 2-3 hét elteltével már biztonságos az együttlét, de mindenképpen érdemes orvossal konzultálni a kérdésről.

6.) Hány kalóriát égetsz el szex közben?

Nem lenne rossz, ha az edzést ki tudnánk váltani szexszel, de sajnos nem ez a helyzet. Kutatások szerint a férfiak átlagosan 100 kalóriát égetnek el egy 25 perces aktus során, míg a nők mindössze 70-et.

5.) Hányszor kellene randizni valakivel szex előtt?

Örök kérdés, amire a Google nem fog tudni válaszolni helyetted. Sokan követik a három randis szabályt, ami szerint legalább háromszor érdemes találkoznod valakivel, mielőtt ágyba bújsz vele. Persze mindenkinek más a preferenciája, a lényeg, hogy kényelmesen és biztonságban érezd magadat.

Kiemelt tartalom
Szar volt a randid? Nem gond, jön a másik! – A roster datingről szakszerűen Szar volt a randid? Nem gond, jön a másik! – A roster datingről szakszerűen 2023.12.26 16:03

4.) Miért vérzem szex után?

Számos oka lehet az aktus utáni vérzésnek. Lehet, hogy egyszerűen megsérültek a hámsejtek, de valamilyen fertőzésre vagy nemi betegségre is utalhat a vérzésed. Ha a problémád fájdalommal jár és nem múlik el, mindenképp keresd fel a kezelőorvosod.

3.) Mi az a szexpozitivitás?

A szexpozitivitás lényege, hogy nyíltan és magabiztosan tudsz kommunikálni a szexről, azt nem tabu témaként, hanem az élet természetes részeként kezeled. A szexpozitív nevelés rengeteget segíthet abban, hogy komfortos legyél a saját szexualitásoddal.

Kiemelt tartalom
Mi lesz a gyerekkel, ha sosem beszélnek vele a szexről? – Ezért fontos a szexpozitív nevelés Mi lesz a gyerekkel, ha sosem beszélnek vele a szexről? – Ezért fontos a szexpozitív nevelés 2024.1.4 16:41

2.) Lehet szexelni terhesen?

A rövid válasz: igen. Abban az esetben ha az orvosod mást nem javasol, alapvetően teljesen biztonságos a szex terhesen is.

1.) Mi a speed bump szexpóz?

A legkeresettebb szexkérdést a Love Islandnek köszönhetjük, mivel a “speed bump” pozíciót a reality egyik sztárja, Tom Clare tette népszerűvé, aki a sorozat egyik részében elmondta, hogy ez a kedvenc szexpóza, amire az érdeklődők nyomban rá is kerestek az interneten. A speed bump egyébként a kutyapózhoz hasonlít leginkább, azzal a különbséggel, hogy az alul lévő fél a hasa alá egy párnát helyez, és arra ráfekszik.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Wildfire Oil (@wildfireoil) által megosztott bejegyzés

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!