2023.12.22 14:26
Olvasási idő 0:43
Szöllősi Anna

„Itt nem csak softcore pornóról van szó!" – Keményen beleállt az OnlyFansbe a South Park

FILMEK + SOROZATOK ONLYFANS SOROZATOK SOUTH PARK

Ha valaki számára eddig esetleg nem lett volna világos, a különkiadás címe expliciten ki is mondja, ami egyébként a teljes "South Park" sorozatra igaz: „Not Suitable for Children“, azaz gyerekeknek nem való.

A szókimondó, sokszor kicsit sem píszí South Park nem rest beleállni trendekbe, woke-mozgalmakba vagy más aktualitásokba, és a 26 éve futó sorozat különkiadása, a Not Suitable for Children (magyarul: Gyerekek számára nem alkalmas) sem tette ezt másképpen: ezúttal a felnőtt-tartalmakat szolgáltató platformra lőttek. 

A teaserben Mr. Mackey beront az osztályterembe, és felkiált, hogy baj van „Olyasvalakiről beszélünk, aki hatással van a gyerekeinkre! Itt nem csak softcore pornóról van szó!“ – hangzik el a mondat. A szülők ezután összegyűlnek, ahol mindenki számára egyértelművé válik, hogy a South Park Általános Iskola egyik tanárának OnlyFans-oldala van – ezután Randy „kénytelen“ közelebbről is megvizsgálni az online influenszerek világának legsötétebb bugyrait. 

A South Park különkiadása az Egyesült Államokban és Kanadában már streamelhető, itthon még várnunk kell rá. Az eddigiek alapján valószínűleg a Comedy Central fogja műsorra tűzni, online pedig a SkyShowtime-on keresztül lesz elérhető. 

Bár a különkiadásra várnunk kell, jó hír a rajongóknak, hogy egy darabig biztosan nem fog befejeződni a South Park: az MTV Entertainment Studios meghosszabbította a megállapodását az alkotókkal, azaz Matt Stone-nal és Trey Parkerrel. Ennek köszönhetően 2027-ig, vagyis várhatóan a 30. évadig folytatódni fog az animációs sorozat.