2023.12.21 9:05
Olvasási idő 0:54
Krajnyák Petra

Kisebb vagyonért vesztegetik a Tinder új, ellentmondásos prémiumcsomagját

ÉLETMÓD RANDIOLDAL RANDIZÁS SZERELEM TINDER

Havonta 499 dollárt, azaz kb. 175 ezer forintot kell fizetniük a felhasználóknak a Select extra szolgáltatásaiért.

Szeptemberben bejelentették, december 18-án, hétfőn, pedig napvilágot látott a Tinder új prémiumcsomagja, a Select. A Tinder szerint a felhasználók kevesebb mint egy százaléka juthat hozzá ehhez az exkluzív, „select“ jelvénnyel jelzett státuszhoz.

A társkereső app az előfizetők számára lehetővé teszi, hogy ne csak a matchelt személyeknek küldhessenek üzeneteket, illetve megmutatja nekik a „legkeresettebb“ profilokat is. A vállalat nem részletezte, hogyan működik a profilokat rangsoroló technológia, de a TechCrunch szerint elképzelhető, hogy ezen „kivételes kapcsolatok“ közé tartozhatnak a Select-tagok, illetve a legtöbbször jobbra húzott profilok. Továbbá a Tinder Select előfizetői elsőként tesztelhetik az app új funkcióit, elrejthetik a hirdetéseket, valamint számon tarthatják az elmúlt hét napban elküldött lájkaikat.

A kiváltságokhoz azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ugyanis 499 dollárt, vagyis 176 ezer forintos havidíjat kell fizetnünk. Továbbá a felhasználóknak legalább négy fotóval, öt érdeklődési körrel, és minimum 15 karakteres életrajzzal kell rendelkezniük a státuszhoz. Fontos, hogy csak hitelesített fényképekkel rendelkező, párkapcsolati szándékot jelző fiókokkal lehet előfizetni a borsos árú csomagra.

Kiemelt tartalom
Erre figyelj oda az első randin: 7+1 tipp, hogy gördülékenyen menjen az ismerkedés  Erre figyelj oda az első randin: 7+1 tipp, hogy gördülékenyen menjen az ismerkedés 2024.4.6 10:14

Amennyiben minden kritériumnak megfelelt a jelentkező, egy alkalmazáson belüli üzenet értesíti őt a sikeres előfizetésről. Azonban sokan megkérdőjelezik az exkluzív, VIP-tagság hasznosságát, és máris mémként terjed a közösségi médiában a Tinder ellentmondásos húzásának híre.