2023.12.30 16:43
Olvasási idő 2:51
Masszi-Rigó Csilla

Ezek voltak a kedvenc kvízjátékaitok és személyiségtesztjeitek 2023-ban – Melyik busz, Tóth Gabi vagy kerület lennél?

Ezek voltak a kedvenc kvízjátékaitok és személyiségtesztjeitek 2023-ban – Melyik busz, Tóth Gabi vagy kerület lennél?
Forrás REFRESHER Magyarország
ÉLETMÓD BKK KVÍZ POLITIKA SZEMÉLYISÉGTESZT TÓTH GABI

Összegyűjtöttük nektek az év legkedveltebb személyiségtesztjeit és kvízjátékait, hogy a harmadik tányér halászlé és a 2578. bejgliszelet között se teljen semmittevéssel az idő.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy 2023 nem könyvelhető el az év legproblémamentesebb évének: szélsőséges időjárási viszonyok, klímaszorongás, háborús konfliktusok, politikai viszályok országon innen és túl, és akkor még ki-ki a saját életének mindennapos nehézségeit is meg kell, hogy eméssze. Nem volt könnyű év, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy hétvégi silly-goofy személyiségtesztjeinkkel és kvízjátékainkkal egy kicsit mosolyt tudtunk csalni olykor korotokat meghazudtolóan elnyűtt és fáradt arcotokra. Az év utolsó, szürke, sötét de remélhetőleg ünnepies hangulatú napjaira összegyűjtöttük nektek azt a 10 tesztet, amit a legjobban szerettetek 2023-ban a Refresher oldalán. Kattints a címekre és kezdődjön a játék! 

10. REFRESHER-TESZT: Melyik magyar zenész lenne számodra a tökéletes szerető?

Jaj, hagyjuk már! Ne légy álszent! Pontosan tudjuk, hogy már csorgattad nyálad egy soron Beton.Hofi szép arcára, vagy Dzsúdló hot bajszára. Na meg hát ott az Opitz Barbi, meg a Tóth Andi – kell ezt még magyarázni? Tesztünkkel most azt tudhatod meg, hogy melyik magyar zenésszel alkotnál tökéletes párt az életben, ágyban, meg úgy mindenben. 

Forrás REFRESHER Magyarország

 
 9. REFRESHER-TESZT: Te ki lennél az Alkonyatból?🧛

Hogy is felejthetnénk el a 2000-es évek legsikeresebb vámpíros történetét a végtelenül ügyetlen és még annál is idegesítőbb Bella Swanjával, meg a pofátlanul sármos vérszívó oligarchájával, Edward Cullennel? Most megtudhatod azt az igen létfontosságú kérdést, hogy ki is lennél a hírhedt könyv- és filmsorozatból.

Hadd beszéljenek a rajongói alkotások: vajon el tudunk-e képzelni szebbet, mint a holdfényben ölelkezni Edward Cullennel? Forrás Fotó: mia444/ fanpop.com

8. REFRESHER-TESZT: Melyik gonosz Disney-karakter lennél a személyiséged alapján?

A hercegnők már unalmasak, ahogy pedig egyre idősebbek leszünk rájövünk, a Disney gonosznak beállított karakterei nem is olyan ellenszenvesek, mint gyerekkorunkban gondoltuk. Nézzük meg, te melyik főgonosz lennél gyerekkorod kedvenc meséiből! 
 

Forrás Disney

7. REFRESHER-TESZT: Tudd meg, milyen kolis kaja lennél! 🍜

Szóval, ha mindig is érdekelt, hogy netán rántott prézli vagy inkább a szegény ember carbonarája, a ketchupos tészta lennél, akkor ezt a kvízt neked találták ki! Niki Nausz torta, ketchupos rizs és rántott prézli – te vajon melyik lennél?

Forrás REFRESHER Magyarország

6. REFRESHER-KVÍZ: Mennyire emlékszel a Reszkessetek betörőkre?

Ha már a könyöködön jön ki és a pokolba kívánod, vagy ha emiatt várod a karácsonyt, akkor is levetíti a tévé a Reszkessetek betörők összes részét az ünnepek alatt, te pedig így is úgy is végigülöd a családdal, mert Kevin nélkül nincs karácsony.

Ha imádod azért, ha már nagyon unod, akkor azért: lássuk, mire emlékszel!

Forrás IMDB / 20TH CENTURY FOX

5. KVÍZ: Mennyire ismered az ikonikus karaktert, Chandlert a Jóbarátokból?

Matthew Perry halálának híre az egész világot megrázta. A színész a legtöbbek számára az amerikai sitcomból, a Jóbarátokból lehetett ismerős a mindig cinikus Chandlerként, akit 10 évadon keresztül játszott. Te mennyire emlékszel az ikonikus karakterre?

Monica és Chandler volt a legbiztosabb párosa a sorozatnak. Forrás NBCU Photo Bank

4. REFRESHER-KVÍZ: Te felismered a magyar dalokat Google Fordítóból?

Bár szinte mindenki úgy gondolja, hogy a Google fordítóprogramja hírhedten rossz munkát végez, meglepő, de az elmúlt években elég komoly fejlesztéseken ment át az oldal, így pedig az általa végzett fordítások is napról napra jobbak. Mármint csak akkor, ha nyugati értelemben vett „fontos“ nyelvekről van szó. Sajnos a Google Fordító a mai napig nem igazán tud mit kezdeni regionális ázsiai és afrikai nyelvekkel, így ha nem angolról, franciáról, spanyolról, vagy németről van szó, az algoritmus mégsem túl ügyes. A Refresher kvízében most pont ezzel lesz alkalmad játszadozni picit. A magyar zenei világ legikonikusabb dalszövegeit kínáltuk fel az AI számára, hogy magyarról fordítsa egy adott idegennyelvre, majd vissza. Az eredmény parádés. 

Forrás REFRESHER Magyarország

3. REFRESHER-TESZT: Te melyik budapesti kerület lennél a személyiséged alapján?

Merre laksz, merre költözz, melyik fővárosi környék való neked? Segítünk megfejteni! 

Forrás Francisco Goncalves

2. REFRESHER-TESZT: Te melyik Tóth Gabi-éra lennél? 🙏👼

Talán kevés annyira megosztó szereplője van a magyar közéletnek, mint az egykori Megasztár-versenyzőnek, Tóth, most már ex-Krauszné Gabinak. Az egykori punkdíva mostanság már a folkpop, meg vallási beatekben utazik, s gyakran bicskanyitogató kijelentései, sokak által hiteltelen médiajelenléte miatt, állandó téma tárgyát képezi Redditen.

Ha mindig is érdekelt, hogy Tóth sok művészi korszaka közül személyiséged melyikkel is rezonál a legjobban, mindenképpen töltsd ki silly-goofy tesztünket. Gabinak pedig elöljáróban csak annyit mondanánk: a tartalom, csak úgy mint más REFRESHER-kontent, szórakoztatás céljával készült. Nem áll módunkban senkit sem megbántani. Nevessünk már egyet magunkon, plös!

Forrás REFRESHER Magyarország

1. REFRESHER-KVÍZ: Tudd meg, TE melyik BKK járat lennél a személyiséged alapján!

2-es villamos, vagy a 74-es troli, netán az M3-as metró? Ha mindig is érdekelt, hogy te inkább olyan buszos vagy vilis alkat vagy, akkor ezt a cikket neked találták ki!

Forrás Wikipedia



 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!