2023.11.21 9:40
Olvasási idő 0:24
Masszi-Rigó Csilla

Így szabadult fel a zene az inotai hőerűműben – Megérkezett az INOTA Fesztivál első aftermovie-ja

ZENE ELEKTRONIKUS ZENE FESZTIVÁL FILMFESZTIVÁL INOTA FESZTIVÁL TECHNO ZENE

Idén nyáron rendezték meg az első INOTA Fesztivált, a kivételes látványvilággal és különleges zenei felhozatallal debütáló fesztivál pedig most bemutatta első aftermovie-ját is.

Idén nyáron végre újra megtelt élettel az inotai hőerőmű, noha a csaknem 50 évig aktívan működő áramszolgáltató komplexum már nem eredeti funkciójának megfelelően tért vissza, hanem Európa egyik leglátványosabb elektronikus zenei fesztiváljának adott helyet. 

Az audiovizuális programsorozat olyan nevekkel debütált, mint Nils Frahm, DJ Seinfeld, Max Cooper vagy az Overmono, a négynapos koncertsorozat pedig még teltházas napot is produkált a fesztiválszezon utolsó napjaiban. Az első INOTA Fesztiválhoz most aftermovie is érkezett, amit itt csekkolhattok: 

Ahogy azt korábban írtuk, a szervezők a novemberi Music Hungary-n jelentették be, hogy jövőre ugyan kisebb formátumban, de ismét lesz INOTA, a 2023-as fesztiválhoz hasonló rendezvénnyel pedig 2025-ben térnek vissza.

Kiemelt tartalom
Egy darabig még biztosan emlegetni fogjuk, amit az INOTA Fesztiválon láttunk – fotógaléria a nyár utolsó nagy bulijáról Egy darabig még biztosan emlegetni fogjuk, amit az INOTA Fesztiválon láttunk – fotógaléria a nyár utolsó nagy bulijáról 2023.9.4 17:00