2023.11.9 8:46
Olvasási idő 0:29
Szöllősi Anna

Kicsit máshogyan, de jövőre is lesz INOTA Fesztivál

ZENE FESZTIVÁL INOTA FESZTIVÁL

Az INOTA Fesztivál jövőjéről az egyik főszervező a Music Hungary zeneipari konferencián beszélt.

Idén nyáron újabb szereplője lett a magyar fesztiválpiacnak az INOTA Fesztivál személyében, ami amellett, hogy szuperizgalmasan választott helyszínt, nagy rést tömött be az elektronikus zenei rendezvények sorában. A fesztivált Inotán, az egykori hőerőmű területén rendezték meg; a Veszprém melletti létesítmény egyébként az 50-es évek Magyarországának legnagyobb ipari beruházásának számított. 

Kiemelt tartalom
Egy darabig még biztosan emlegetni fogjuk, amit az INOTA Fesztiválon láttunk – fotógaléria a nyár utolsó nagy bulijáról Egy darabig még biztosan emlegetni fogjuk, amit az INOTA Fesztiválon láttunk – fotógaléria a nyár utolsó nagy bulijáról 2023.9.4 17:00

Most a Keret számolt be róla, hogy a Music Hungary zeneipari konferencián második alkalommal adták át a Music Hungary-Díjat. A Legjobb Vizuál kategória nyertese az INOTA Fesztivál lett, amelynek nevében Kálmán Mátyás Mao, a fesztivál egyik szervezője vette át az elismerést. A köszönőbeszédjében megerősítette, hogy folytatják a munkát, és újra lesz INOTA a hőerőműben.

A lapnak elmondták: várhatóan jövőre csak egy kisebb rendezvényt tartanak, és az ideihez hasonló teljes program 2025-ben kerülhet újra megrendezésre.