2023.11.8 16:04
Olvasási idő 0:46
Szécsi Krisztián

Hivatalos: még idén befut az új GTA-játék első előzetese

TECH-TUDOMÁNY GRAND THEFT AUTO GTA JÁTÉK

A Rockstar lassan készen áll, hogy bemutassa a GTA 6 első trailerét.

A Rockstar Games még 2022 februárjában erősítette meg, hogy már dolgozik a Grand Theft Auto játéksorozat hatodik részén, ám egészen tavaly októberig semmi konkrétat nem tudtunk a fejlesztésről, akkor azonban több mint 90 videó és képernyőfotó szivárgott ki a játék korai, alfa verziójából.

A Rockstar rövidesen elismerte a hackelést, és azt nyilatkozta, hogy azon dolgozik, minél hamarabb eltüntesse a jogtalanul kiadott anyagokat az internetről. Ezt egy évnyi rádiócsend követte, a techóriás szerdán azonban bejelentette: decemberben érkezik az első trailer az új játék megjelenése elé.

Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy december elején megjelenik az első trailer a következő Grand Theft Auto játékhoz. Alig várjuk, hogy még sok éven át megoszthassuk ezeket az élményeket mindannyiótokkal. 

– írta X-fiókján Sam Houser videójáték-producer.

A GTA 6 megjelenésének pontos dátumáról eddig mit sem tudni, viszont az, hogy belátható időn belül megint csak a legszexibb sportkocsikban urizálhatunk és NPC-karaktereken élhetjük ki a mindennapi feszkót, felemelő érzés.