2023.10.20 14:26
Olvasási idő 1:00
Krajnyák Petra

Taylor Swift és Travis Kelce között a szenvedély tüze ég, legalábbis a testbeszédszakértők szerint

ARCOK AMERIKAI FOCI PÁRKAPCSOLAT RANDIZÁS SZERELEM TAYLOR SWIFT

A testbeszédszakértők szerint Taylor és Travis nyilvános érzelemkinyilvánítása mélyebb jelentéssel bír.

Taylor Swift és Travis Kelce az előző hétvégén egymás után kétszer is kézen fogva mutatkozott a nyilvánosság előtt: szombaton együtt jelentek meg az SNL afterpartiján, majd a vasárnap esti randijukon is lencsevégre kapták őket.

Bár az amerikai futballjátékos exe óva intette az énekesnőt az állítása szerint sorozatosan félrelépő férfitól, a testbeszédszakértők nagyon is derűlátók a párossal kapcsolatban; szerintük románcuk őszinte és szenvedélyes.

Taylor Swift a Kansas City Chiefs–Chicago Bears NFL-meccsen szeptember 24-én Forrás Jason Hanna/Getty Images

A Daily Maily által megkeresett testbeszédszakértő elemzése olyan romantikus kapcsolatról tanúskodik, amelyet intenzitás és nagyfokú vonzalom jellemez. Darren Stanton megjegyezte: a férfi nyilvánosan is intim módon karolja át az énekesnőt, ebből következik, hogy mély kapcsolat alakult ki közöttük. A nyilvánosság előtt az emberek hajlamosak visszafogni a fizikai érintkezést, azonban Travis Kelce és Taylor Swift egyértelműen nem törődnek azzal, hogy ki és hogyan látja őket. Stanton arra a következtetésre jutott, hogy románcuk már a kezdeti szakaszában is eléggé kiteljesedett.

Travis Kelce és Taylor Swift a CATCH Steak-nél október 14-én. Forrás Johnny Nunez/WireImage/Getty Images

A Mirror szintén testbeszédszakértőhöz fordult a Swift-Kelce párosról készült fotók kapcsán. Inbaal Honigman elsősorban a nem szokványos kézfogásukra hívta fel a figyelmet. Az elemző szerint a férfi így próbálja meg finoman kimutatni védelmező szerepét; kézen fogva maga mögött tartja biztonságban az énekesnőt.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között 2024.4.19 18:43

A kapcsolat komolysága azonban nem csak a szakértők véleményére alapozható. A TMZ értesülése szerint a 34 éves Super Bowl-bajnok valamivel kevesebb mint hatmillió dollárért vásárolt meg egy 6 hálószobás kúriát csapata városában, Kansas Cityben.

A 16 ezer négyzetméteres rezidencia 6 fürdőszobával, tenisz- és pickleballpályával is rendelkezik.

Az NFL-sztár részben azért döntött a költözés mellett, mert korábbi otthona túl sok paparazzót vonzott a közte és a 33 éves Grammy-díjas énekesnő között kibontakozó románc miatt.