2023.9.27 13:05
Olvasási idő 1:10
Maier Péter

Taylor Swiftet meg fogják csalni – legalábbis erre figyelmeztet annak az NFL-játékosnak az exe, akivel elvileg randizgat

ARCOK AMERIKAI FOCI TAYLOR SWIFT

Travis Kelce exe úgy érzi, kötelessége egy bulvárlapon keresztül megüzenni az énekesnőnek, hogy az új szerelme egy visszaeső csalfa.

A pletykák szerint Taylort Swift egy amerikai futballjátékossal randizgat, legalábbis erre következtetnek a rajongók, többek között azért is, mert az énekesnő a páholyból szurkolt a Kansas City Chiefs egyik NFL-meccsén.

Ez az a csapat, amelyben Travis Kelce tight endként játszik, azaz abban a pozícióban, amely lényegében átmenet egy falember és egy elkapó között. Tehát a hívott játéktól függ, hogy az irányítót védi az ezen a poszton játszó játékos, vagy éppen a passzát várja, hogy tovább robogjon a labdával értékes yardokat nyerve a csapatának.

Mindez azért érdekes (nyilván senkinek nem az, aki ezt a cikket megnyitotta), mert nagyon úgy tűnik, hogy Kelce-re nem csak a pályán jellemző ez a fajta kétéltűség, hanem a párkapcsolataiban is. A férfi exe, az afféle életvezetési tanácsadóként ismert Maya Benberry legalábbis erre hívta fel Taylor Swift figyelmét a legismertebb angol bulvárlap, a Daily Mail hasábjain keresztül.

Maya Benberry 2016-ban megnyerte Travis Kelce "Catching Kelce" című társkereső műsorát, így jöttek össze Forrás Maya Benberry / Instagram

„Aki egyszer csalfa volt, mindig csalfa marad“ – mondta a lapnak Benberry, miután Swift vasárnap a Missouri Arrowhead stadionban támogatta állítólagos kedvesét. A nő aztán így folytatta 12-szeres Grammy-díjas popsztárnak szánt üzenetét:

Taylor jó fej lánynak tűnik, gyönyörű lélekkel, úgyhogy sok szerencsét kívánok neki, de nem lennék támogató csaj, ha nem tanácsolnám, hogy legyen okos.

Benberry ezután hozzátette: „Biztos vagyok benne, hogy mostanra már elsajátította azt a képességet, hogy felismerje, ki az, aki valóban mellette van, és ki az, aki csak kihasználja őt“.

Kiemelt tartalom
Megfontoltan oltogasd a skinny jeans viselőit, mert simán lehet, hogy te is újra hordani fogod Megfontoltan oltogasd a skinny jeans viselőit, mert simán lehet, hogy te is újra hordani fogod 2024.6.26 16:24

Maya Benberry – akit az MTV Ex on The Beach című valóságshow-jából ismerhet még a nyilvánosság – állítólag öt hónapig járt a kétszeres Super Bowl-győztes játékossal, miután egy társkereső műsorban egymásra találtak.

Taylor Swift a Kansas City Chiefs–Chicago Bears NFL-meccsen szeptember 24-én Forrás Jason Hanna/Getty Images

A TMZ-nek egy, a focistához közeli forrás úgy kommentálta a fent idézetteket, hogy „szegényes próbálkozás arra, hogy 15 perc hírnevet szerezzen magának“. A forrás szerint Benberry és Kelce mindössze egy hónapig voltak együtt, és a focista sosem csalta meg a nőt.