2023.10.23 10:10
Olvasási idő 5:05
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: közös célok, nagy veszekedések és szerelmi fellángolás várhat rád

Heti horoszkóp: közös célok, nagy veszekedések és szerelmi fellángolás várhat rád
Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Mutatjuk, mire számíthatsz a héten a csillagjegyed alapján.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mostanában rengeteget túlórázol, folyamatosan a munkán pörög az agyad, ami hatással van a kapcsolatodra is. Ezen a héten kisebb-nagyobb konfliktusokra számíthatsz a partnereddel, aki számon kérheti rajtad, hogy nem figyelsz rá mostanában. Érdemes lenne megbeszélnetek, hogy mit jelent számodra ez a munka, és miért töltesz vele ennyi időt. Lehet, hogy nehéz lesz megbékítened partnered ezzel a helyzettel, így fontos lenne meghallgatnod, hogy ő hogyan érzi magát. Ne kapd fel a vizet rögtön, igyekezz nyugodt maradni az egész beszélgetés alatt. Szingliként sem áll túl jól a szénád mostanában, hiszen a rengeteg munka miatt alig marad időd találkozni másokkal. Szabadítsd fel a naptárad és szervezz egy spontán, rögtönzött kimozdulást, ahol akár még új embereket is megismerhetsz. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Kicsit nehezebb napokon vagy túl, mivel mostanában azt érezheted, hogy a vágyaid nem egyeznek a partneredével. Lehet, hogy sokkal szenvedélyesebb vagy, mint ő, ez pedig számodra frusztráló lehet. Ne aggódj, a bolygók állása alapján azonban nem konfliktusok várnak rád, hanem pont az ellentéte. Most lehetőséged lesz a partnereddel megélni ugyanazt az intenzitású szenvedélyt, hiszen a következő időszakban elmélyülhet és szorosabbá válhat a kapcsolatotok. Lehet, hogy mostanában folyamatosan fáradtnak érezted magad, aminek a hirtelen időjárás-változás sem tett jót. A következő pár napban ez elmúlni látszik, úgyhogy most van itt a tökéletes idő, hogy szervezz egy meghitt randit a pároddal. Egyedülállóként érdemes lenne kicsit többször kimozdulnod otthonról, hiszen a kanapén ülve nem talál meg az igazi. Próbálj meg minél több programot szervezni különböző helyeken, akár olyan közegben is, ahol korábban nem nagyon mozogtál. Így sokkal nagyobb eséllyel találkozol valakivel, aki felkelti az érdeklődésed. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szeretsz kommunikálni, viszont a kapcsolatodban valahogy sosem sikerül zökkenőmentesen, higgadtan megoldanod a konfliktusokat. Gondolkodj el azon, hogy miért nem tudod hideg fejjel elmondani a párodnak, hogy mi bánt. Érdemes lenne ilyenkor kicsit asszertívebbnek lenned, hiszen senki sem gondolatolvasó, hogy kitalálja, mit is érzel valójában. Találd meg a módját, hogy kommunikálni tudd partnered felé a szükségleteidet, érzéseidet és azt is, ha éppen megbántott valamivel. A hét vége felé a csillagok állása szerint kiderülhet egy nagy titok, amit már régóta rejtegettek előled. Szingliként lehet, hogy ez megváltoztatja a kapcsolatod egy potenciális udvarlóddal. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mielőtt bármilyen következtetést vonnál le egy adott helyzetben a kapcsolatodat illetően, érdemes lenne átgondolnod, hogy nem minden az, aminek látszik. Lehet, hogy a partnered semmi rosszat nem akart, csak éppen a te szemszögedből tűnik úgy. Kérdezd meg, mit miért tett az elmúlt időszakban, amit nem tudtál hová tenni, hogy legyen esélye megmagyarázni. Lehet, hogy külső segítségre lesz szükségetek ahhoz, hogy megoldjátok a régóta húzódó konfliktusokat, amik nem csillapodnak köztetek. Szingliként most nem feltétlen ez a legjobb időszak ahhoz, hogy elkötelezd magad, hiszen kicsit zavarosak most az érzések, amik benned vannak. Először bogozd ki és vizsgáld meg azokat, hogy kitisztulhasson a kép. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Egy ideje már úgy érzed, hogy a partnered titokzatosan viselkedik, mintha próbálna valamit elrejteni előled. Mindent gyanúsnak látsz, folyamatosan furcsa dolgokat veszel észre, de nyomozás és szaglászás helyett érdemes lenne inkább megkérdezned őt, hogy mi áll a dolgok hátterében. Könnyen lehet, hogy semmi drasztikus vagy drámai nem történt, mint amire te gondolnál. Adj neki esélyt, hogy magától tisztázza a dolgokat. A hét vége felé úgy érezheted, nem kapsz elég figyelmet a partneredtől, ez pedig frusztráltságot okozhat. Próbáld meg lekötni az energiáidat és a gondolataidat, menj el futni, falat mászni, vagy szervezz programot a barátaiddal.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő napokban elfoghat az érzés, hogy nem értékel eléggé a párod sem téged, sem pedig azt, amit érte teszel. Kicsit érzelmesebb hangulatban lehetsz a héten, azonban érdemes lenne logikusan is átgondolnod a dolgokat. Beszélj a partnereddel az érzéseidről, majd próbáld meg visszaépíteni az önbizalmadat, hiszen az a kulcsa mindennek. Ennek segítségével hamar visszaáll az egyensúly az életedbe, sőt, sokkal energikusabbnak és motiváltabbnak érzed majd magad, mint korábban. Egyedülállóként lehet, hogy jó ötlet lenne egy kisebb kiruccanást, kirándulást szervezni akár a barátaiddal, akár egyedül, hogy nyugodt körülmények között át tudd gondolni az érzéseidet.  

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szingliként ez egy remek hét, hogy kicsit megmutasd magad a világnak. Lehet, hogy nem érzed magad elég magabiztosnak, azonban most érdemes lenne új emberekkel megismerkedni, akár randis appok, akár személyes találkozók segítségével. Próbálj meg minél több időt emberek között tölteni, így nagyobb eséllyel futsz össze például egy régi ismerősöddel, akivel akár több is kialakulhat köztetek. A hét közepén ez a szociális éned megváltozhat, és lehet, hogy sokkal jobban vágysz majd az otthonlétre. Ha kapcsolatban vagy, most végre sikerül elengedni olyan régóta húzódó konfliktusokat, amelyeket egy ideje már cipeltek magaddal a pároddal.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Annak ellenére, hogy nem szoktad elrejteni az érzéseidet a partnered elől, most könnyen lehet, hogy kétszer is átgondolod, hogy mit szeretnél megosztani vele, és mi az, amit szeretnél, hogy rejtve maradjon. Ne aggódj túl sokat, a hét elég sok változást tartogat magában, így pár nap elteltével meg is szűnhet ez az érzésed. A következő napokban ugyanis sokkal inkább azt szeretnéd majd, hogy minden olyan problémát, amit eddig szőnyeg alá söpörtetek, most megbeszéljétek. Elég sok mély beszélgetés vár rád és partneredre a héten. Ha nem vagy kapcsolatban, most lehetőséged adódik elmenni egy randira egy olyan személlyel, akit már régóta kinéztél magadnak. Csak ne izguld túl a dolgot, próbálj meg természetesen viselkedni. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


Mostanában kicsattansz az önbizalomtól, ezért szeretnéd, ha partnered is tudná, hogyan érzel iránta. Végre túlvagytok egy borzalmas veszekedésen, így most, hogy kezd elmúlni a harag és a frusztráltság benned, szeretnél egy kicsit kedveskedni neki. Lehet, hogy pont arra lenne szükségetek, hogy töltsetek külön egy kis időt, és mindketten átgondolhassátok, merre tart a kapcsolatotok, és hogyan szeretnétek viselkedni egymással. Érdemes lehet mindezt nyugodtan, higgadtan átbeszélni, nehogy megint veszekedéssé fajuljon a helyzet. Szingliként lehetőséged lesz több randin is részt venni, de vigyázz arra, hogy ne bántsd meg a másik fél érzéseit azzal, hogy csak unaloműzőként tekintesz rá.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Sokszor nem játszol nyitott lapokkal, ami eléggé megnehezíti a párod számára kitalálni, hogy vajon hogy érzed magad. Igyekezz elmondani neki szavakkal, hogy mi jár a fejedben, milyen érzések vannak benned, hiszen nem gondolatolvasó, hogy kitalálja. Hajlamos vagy megijedni a legapróbb jelektől is, éppen ezért igyekezz dolgozni az önbizalmadon és azon, hogy megfelelően ki tudj állni magadért különböző helyzetekben. A hét közepétől kezdve rengeteg érzelem tör rád, így érdemes lesz megosztanod azokat partnereddel, hogy ő is tudja, min mész keresztül. Egyedülállóként lehet, hogy nem ez a legjobb időszak a randizásra vagy a komoly elköteleződésre, hiszen annyi érzés van benned, hogy pontosan magad sem tudod, mit is érzel valójában.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


A bolygók jelenlegi állásukkal most kicsit arra kényszerítenek, hogy végre szembenézz egy régi traumáddal, ahogy meg kell küzdened a jelenlegi problémáiddal is. Rengeteg dolog van, amit a partnereddel közösen meg kéne beszélnetek, például, hogy a korábbi kapcsolataidból még mindig nem dolgoztad fel a hűtlenségeket, így ez most rányomja a bélyegét a jelenlegi kapcsolatodra is. Ne hagyd, hogy tönkremenjenek a dolgok köztetek, mert nem tudsz megbirkózni ezekkel a nehézségekkel. Hagyd, hogy segítsen a partnered. Nagyon fontos, hogy a héten legyél gyengéd, megértő magaddal, szingliként pedig most tökéletes az időzítés, hogy kicsit átgondold, mit is keresel a leendő partneredben és te mit tudsz nyújtani neki. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ez a hét számodra a fejlődésről szól majd. Sok minden helyére kerül most, ami korábban zavaros volt, akár a kapcsolatodban, akár a belső lelkivilágodban. Ezáltal lehetőséged lesz egy sokkal mélyebb, komolyabb bizalmi kapcsolatot kialakítani partnereddel, ami még jobban összeköt titeket. Érdemes lehet a héten átgondolni a jövőbeli terveidet és megbeszélni a pároddal, hiszen nagyon fontos, hogy mindketten ugyanazt akarjátok és legyenek közös céljaitok. Ha épp nincs senkid, szervezz olyan programokat, ahol új emberekkel is ismerkedhetsz, esetleg egy közelgő osztálytalálkozón is rátalálhatsz arra a személyre, aki pont tökéletesen passzol hozzád, csak eddig nem tudtad. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!