2023.10.17 9:09
Olvasási idő 1:10
Masszi-Rigó Csilla

Izomkolosszus kenguruval verekedett össze egy ausztrál férfi, hogy megmentse kutyáját –VIDEÓ

ÉLETMÓD AUSZTRÁLIA KENGURU VEREKEDÉS VIDEÓ

Az erszényes megpróbálta vízbe fojtani az ebet.

Kenguruval verekedett össze egy ausztrál férfi, miután a magas és izmoktól duzzadó erszényes egy tó vizében próbálta meg megfojtani kutyáját – számolt be róla az ausztrál ABC News. 

Mick Moloney, küzdősportokat oktató tanár a Victoria állam észak-nyugati részén fekvő Mildura városában fürdőzött egyik kutyájával, Hatchival, egy idő után azonban arra lett figyelmes, hogy az állatnak nyoma veszett a Murray folyó fürdőzésre kijelölt partszakaszán. 

„Körbenéztem, és a nádasok mögött megláttam ezt a hatalmas kengurut” – mondta Moloney az ABC-nek. Mint mondta, az állat karjait a vízbe lógatva állt, és csak mereven bámult a férfira.  
 

Moloney ezt követően látta meg, hogy az állat a kutyája fejét és testét tartja a víz alatt, az eb pedig – amikor feje a víz felé került – kétségbeesetten nyüszített a nyomás hatására. A férfi először éles kiáltásokkal és zajokkal próbálta elzavarni a termetes erszényest, végül azonban nem látott más megoldást, elindult az állat irányába. 

Az izmok ezen az izén... Azt gondoltam, hogy ez a valami biztos most szabadult a börtönből

– mondta Moloney.

Az esetről készült videó szerint a férfi támadást indított a kenguru ellen, aki védekezés gyanánt végül elengedte a kutyát, és annak gazdáját kezdte el támadni. Moloney később úgy nyilatkozott, hogy az állat több sebet is ejtett a testén, brazil jiu jitsu oktatóként azonban megvolt a technikája arra, hogy űzze el a vele egy magas állatot. 

Kiemelt tartalom
Homokos strandoktól Hollywoodig: az ikonikus Ugg csizma története, ami szörfös viseletből lett a sztárok kedvence Homokos strandoktól Hollywoodig: az ikonikus Ugg csizma története, ami szörfös viseletből lett a sztárok kedvence 2024.1.10 19:13

„Fejbe vágtam, ő pedig rám ugrott, és a végén egy kicsit összeverekedtünk a vízben” – mesélte. Hozzátette: úgy tűnt, a kenguru ki akarja rúgni rá a lábait, így ő egy kis vizet fröcskölt rá, melynek következtében az állat még egyszer rátámadt karjaival. Moloney végül visszakapta kutyáját, az ABC-nek pedig elmondta, nem akart kegyetlen lenni, mert szereti az állatokat, de esze ágában sincs elkerülni a verekedés helyszínét, mert nem akarja, hogy a kenguruk azt higgyék, félnek tőlük az emberek.