2023.10.12 19:00
Olvasási idő 0:31

"Ha így kell leélnem egy életet, én benne vagyok" – Carson Coma X REFRESHER Turnénapló 2. rész (FEZEN, MŰVÉSZETEK VÖLGYE, PLÁZS)

VIDEÓ CARSON COMA TURNÉNAPLÓ VIDEÓ

Mindig is kíváncsi voltál, hogy mi történhet egy zenekari backstage-ben vagy egy turnén? A REFRESHER Magyarország és a Carson Coma közös turnésorozatában mindenre fény derül.

Féktelen bulik, végtelen mennyiségű ital és felhőtlen jókedv – rengeteg prekoncepció és tévképzet terjeng arról, mi történik egy zenekarral színpadra lépés előtt, illetve után.

A REFRESHER Magyarország stábja arra szánta el magát, hogy egy háromrészes sorozat keretein belül mutassa be a valóságot, vagyis hogy mi történik valójában ezekben a szituációkban. A főszereplőnk pedig nem más, mint Magyarország egyik legegyedibb és legsikeresebb zenekara, a Carson Coma.

Sorozatunk második részében három fesztiválra is elkísértük a srácokat: a Fezenre, a Művészetek Völgyére és a Siófok Plázsra látogattunk el velük, hogy meglessük nemcsak a színpadra lépés előtti és utáni pillanatokat, hanem azt is, hogy mi történik két fesztiválállomás között.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!