2023.8.18 13:44
Olvasási idő 0:50
Szécsi Krisztián

Britney válik 2.0: az egyik legnagyobb popdíva nyíltan állt ki Spears mellett

ZENE BRITNEY SPEARS PINK VILÁGZENE ZENE

Tette mindezt nyári fesztiválturnéján.

Pink is megszólalt Britney Spears válásával kapcsolatban, s tette mindezt nyári fesztiválturnéja, a Summer Carnival Tour alatt. 

Kiemelt tartalom
Napi szürreál: valaki feldobta a színpadra édesanyja hamvait Pink koncertjének kellős közepén Napi szürreál: valaki feldobta a színpadra édesanyja hamvait Pink koncertjének kellős közepén 2023.6.27 15:08

A rózsaszín hajáról híres énekesnő most kivételesen nem azzal került a sajtóba, hogy egy újabb furcsának mondható tárgyat hajítottak fel hozzá a színpadra, hanem hogy az amerikai az egyik ikonikus számának megváltoztatta a dalszövegét. Az énekesnő 2001-es Missundaztood című albumjának egyik számában, a Don't Let Me Get Me-ben többek között azzal kapcsolatban vallja meg érzéseit Pink, hogy mennyire szívás a zeneiparban dolgozni: body shaming, bizonytalanság, önutálat, meg hát folyamatosan másokhoz hasonlítgatnak.

Tired of being compared to damn Britney Spears/ She's so pretty/ That just ain't me

Magyarul így szólna:

Elegem van, hogy mindig Britney Spearshez hasonlítgatnak/ Ő gyönyörű/ Én viszont nem vagyok az

Igen apró az eredetihez képest a modifikáció, de egyértelműen kijelöli, hogy Pink kinek az oldalán is áll az egész elválós sztoriban. Így a 2000-es évek legnagyobb ikonja megkapta a sweet, azaz édes, drága jelzőt.

Elegem van, hogy mindig a drága Britney Spearshez hasonlítgatnak/ Ő gyönyörű/ Én viszont nem vagyok az

Kiemelt tartalom
Britney Spears újra bíróságra tart - férjével különválnak útjaik Britney Spears újra bíróságra tart - férjével különválnak útjaik 2023.8.17 8:52

Egyébként Britney válásával kapcsolatban azóta nincsenek új fejlemények, bár most a fél internet azon röhög, hogy az exférj, Sam Asghari házastársi eltartásit próbál kisajtolni egykori szerelméből. Ha ezt nem kapja meg, értékes és igen kellemetlen információkat kíván közölni az énekesnőről. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Saint Hoax (@sainthoax) által megosztott bejegyzés