2023.8.17 8:52
Olvasási idő 0:54
Krajnyák Petra

Britney Spears újra bíróságra tart - férjével különválnak útjaik

KÖZÉLET BRITNEY SPEARS HÁZASSÁG

Britney Spears és férje, Sam Asghari 14 hónap házasság után különválnak.

Britney Spears és férje, Sam Asghari 14 hónap házasság után különválnak. A Variety értesülései szerint a popsztárt igazi hollywoody-i sztárügyvéd csapat képviseli, miközben válásra készül.

Britney Spears a Getty Images fotótára szerint utoljára 2019-ben vett részt nyilvános sajtóeseményen. Forrás Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A pletykák szerint hűtlenség állhat a háttérben, de valójában sem Spears, sem Asghari nem kommentálta szakításukat. Az állítólagosbizalmas források szerint körülbelül egy héttel ezelőtt Asghari számon kérte az énekesnőt, amiért állítólag elakarta hagyni őt. Nem tudni, hogy a pletykának van-e bármi alapja.

Britney és férje 2019-ben. Forrás Paul Archuleta/FilmMagic


Spears a sztárok legjobb válóperes ügyvédjét, Laura Wasser-t bízta meg, és továbbra is együtt fog dolgozni a korábbi ügyvédjével, Mathew Rosengarttal. A korábbi szövetségi ügyésszel, aki a gyámságból és az apja ellenőrzése alól is kiszabadította Spears-t.  Az edző, modell és színész Asghari 2021 szeptemberében kérte meg a popikon kezét, a pár 2022 júniusában házasodott össze a kaliforniai Thousand Oaksban, mintegy 60 vendég, köztük Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore és Paris Hilton előtt. Édesapja, édesanyja és nővére, Jamie Lynn Spears nem volt jelen a ceremónián.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-TOPLISTA: 10 könyv 2023-ból, amit mindenképp szerezz be karácsonyra – 1. rész REFRESHER-TOPLISTA: 10 könyv 2023-ból, amit mindenképp szerezz be karácsonyra – 1. rész 2023.12.13 18:03

A házaspárnak nem született közös gyermeke. Spears és Asghari 2022 áprilisában, két hónappal házasságkötésük előtt jelentették be az énekesnő terhességét. A következő hónapban az énekesnő bejelentette a baba elvesztését.

Britney és férje egy kosármeccsen. Forrás Allen Berezovsky/Getty Images

Románcuk nem most kezdődött, több mint öt évig randiztak, miután Spears 2016-os Slumber Party című klipjének forgatásán találkoztak. Az esküvő a gyámság miatt váratott magára, mivel "technikailag nem írhatott alá házassági papírokat, amíg a gondnokság alatt áll". Ugyanis csak gyámja engedélyével köthetett bármilyen jogi megállapodást.