2023.8.15 13:19
Olvasási idő 0:36
Szöllősi Anna

Idén nem lesz X-Faktor, de hamarosan startol helyette a Voice – Mutatjuk, hogy kik ülnek majd a zsűriszékekbe

ZENE RTL THE VOICE

Még februárban látott napvilágot a hír, hogy a tizenegy évadot megélt X-Faktort az RTL kényszerpihenőre küldi, és elindítja a korábban a TV2-n futó The Voice tehetségkutatót.

Mi is megírtuk, hogy ősszel érkezik a Voice; a csatorna most bejelentette, hogy a műsor első adása szeptember 2-án, szombaton este 20 órakor lesz látható a képernyőkön. A Voice Magyarország zsűriszékébe Curtis, Miklósa Erika, Trokán Nóra és Manuel ülnek majd, műsorvezetőnek pedig Istenes Bencét kérték fel.

The Voice Forrás RTL
A műsor koncepciója, hogy a versenyzők eleinte háttal ülnek, így a zsűritagok a Válogatókon csak a hangra és megérzéseikre hivatkozva döntik el, hogy kiket juttatnak a csapatukba. Ezt követi majd a Párbaj és a Kiütés, és végül az élő show. A formátum 65 országot megjárt, itthon eddig egy évadot élt meg a TV2-n. 

A Telex arról ír, hogy közel tíz év után a köztévé megvált Miklósa Erikától, miután az operaénekes elvállalta a munkát az RTL-nél. Miklósa az elmúlt években számos műsorban szerepelt: ő vezette a Partitúrát és A magyar zene történetét, 2014 óta a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny zsűrielnöke volt, emellett pedig a csatorna reklámarcaként is láthattuk őt.