2023.7.12 9:54
Olvasási idő 0:42
Szécsi Krisztián

Tom Holland, a Marvel szupersztárja: Függő vagyok, de remélem azért másoknak igazi példa lehetek

ARCOK ALKOHOL FÜGGŐSÉG TOM HOLLAND ZENDAYA

A nagy vallomást egy podcastben tette a brit színész.

A 27 éves brit színész, Tom Holland az On Purpose With Jay Shetty (Direkt Jey Shetty-vel) podcastben őszintén vallott alkoholfüggőségéről, és többek között arról is, hogyan jutott el végül arra a pontra, hogy a józanság útjára térjen. Már körülbelül másfél éve.

„Csak arra tudtam gondolni, hogy igyak egyet. Már ébredéskor is ezen járt az eszem. Az órát néztem, hogy dél van-e már. Ez nagyon megijesztett, és arra gondoltam, hogy lehet függő lettem“ – mesélte Holland, aki végül egy karácsonyi időszak után döntött úgy, hogy lerakja a borospoharat és megpróbálkozik egy „száraz februárral“.

Tom Hollandnak saját bevallása szerint nincs rizzje Forrás Han Myung-Gu / Contributor

„Eltelt két hónap, és még mindig nagyon küzdöttem. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazán társaságban lenni. Egyszerűen nem tudtam beülni egy kocsmába limonádézni, vagy elmenni egy vacsorára és nem inni. Nagyon, nagyon sokat küzdöttem. De végülis örömmel jelentem be, hogy tényleg alkoholfüggő vagyok, egyáltalán nem akarok hazudni erről. És ha valakit arra tudok bátorítani, hogy kevesebbet igyon, az nagyszerű“ – zárta gondolatait Tom, aki többek között azt is elárulta, hogy a jövőben szeretne saját gyerekeket is, ám apaként biztosan a háttérbe szorítja munkáját, hogy minél több időt tölthessen családjával.