2023.7.11 10:27
Olvasási idő 1:18
Masszi-Rigó Csilla

Jonah Hillt elég csúnya dolgokkal vádolta meg egykori párja – Narcisztikus és nőgyűlölő lenne a színész?

ÉLETMÓD BÁNTALMAZÁS ÉRZELMI ABÚZUS JONAH HILL

A színész állítólagos viselkedéséről volt barátnője mesélt, ráadásul olyan sms-váltásokat is mutatott, amelyek igen negatív fényben tüntetik fel Jonah Hillt.

Jonah Hillt érzelmi abúzussal és masszív nőgyűlölettek vádolja egykori kedvese, az Amerikában szörfoktatóként ismert Sarah Brady – derül ki a Daily Mail híréből. A színész és az egykori barátnő 2021-ben alkottak egy párt, a nő most Instagramján osztott meg képernyőfotókat olyan korábbi sms-váltásokból, amelyekben Hill azt írja le, hogyan képzel el ő egy romantikus kapcsolatot.  

Jonah Hill és Sarah Brady 2021-ben. Forrás Dimitrios Kambouris/Getty Images for Netflix

A közösségi oldalon megosztott screenshot szerint Jonah Hill egy hosszadalmas listát írt arról, melyek azok a számára elfogadhatatlan paraméterek, amelyekkel nem lenne kibékülve egy párkapcsolatban. Ilyen pont volt például a „férfiakkal való szörfözés”, a „nem megfelelő barátság férfiakkal”, de problémásnak találta például a fürdőruhás képek posztolását és azt is, hogy Sarah Brady olyan nőkkel tartson fenn kapcsolatot, akik „vad közelmúltjának” voltak részesei. 

Kiemelt tartalom
„Tényleg én lennék az első számú közellenség?” – Elmondjuk, miért hiszed azt, hogy mindenki utál „Tényleg én lennék az első számú közellenség?” – Elmondjuk, miért hiszed azt, hogy mindenki utál 2023.11.20 18:16

Hill azt is leírta az üzenetben, hogy amennyiben Brady nem hajlandó ezeknek a pontoknak megfelelni, illetve szükségesnek érzi, hogy pózoljon vagy erotikus képeket posztoljon, akkor nem ő a megfelelő partner a nő számára. Az üzenet küldőjének problémája volt azzal is, hogy Brady modellkedik, állítása szerint ugyanis ez az utolsó munka, amit el tudna képzelni barátnőjének. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

@amanda_christine_tiktok által megosztott bejegyzés

Az sms-ek alapján Jonah (és itt mindenki óvatosan fogalmaz, hogy a Jonah néven elmentett kontakt) olyan kérést is írt Brady felé, hogy törölje le Instagramjáról a szörfözős tartalmakat is. Ezt a kérést barátnője részben teljesítette is, mire "Jonah" a következőt írta: 

„Kezdésnek jó. Úgy tűnik, nem értesz semmit, de nem az én dolgom, hogy tanítsalak. Én előre lefektettem, nekem mi nem fér bele a határaimba. Te nem vagy hajlandó lemondani néhányról ezek közül, és ezt világossá is tetted. Remélem, ez boldoggá tesz téged.”

Az egyik üzenetben az is le volt írva, hogy a férfi elfogadja azt is, ha barátnője nem tud ezekkel a feltételekkel vele lenni, de ő csak ezen szabályok függvényében hajlandó kapcsolatban lenni. Jonah Hillnek nem mellesleg egy hónapja született meg első gyermeke Olivia Millartól, Brady pedig azt mondta, saját mentális egészsége érdekében fedte fel most, csaknem két év elteltével azt, milyen is volt kapcsolata a színésszel.