2023.6.2 14:31
Olvasási idő 0:32
Kovács M. Dávid

Végre Magyarország is beszállt az internetbe: elkészült a Szomszédok Wes Anderson-féle előzetese

Végre Magyarország is beszállt az internetbe: elkészült a Szomszédok Wes Anderson-féle előzetese
Forrás László Nagy
FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES MESTERSÉGES INTELLIGENCIA SOROZATOK WES ANDERSON

Eljött a mi időnk: kiderült, milyen lett volna a gazdagréti teleregény, ha Horváth Ádámék helyett Wes Anderson kerül a rendezői székbe. Az eredménytől valószínűleg még Taki bácsi és Kutya úr is eldobná a zokniját.

Több mint két héttel azután, hogy Jared Gilman, a Holdfény királyság főszereplője nyilvánosan csicskította be azt az egész internetet leuraló videós trendet, amely nyomán szűnni nem akaró elánnal bukkannak elő a Wes Anderson képi világát különböző mozgóképes produkciókkal egymásra szabadító kamuelőzetesek, végre mi, az orbáni kétharmadot nyögő magyarok is nevethetünk egy jót, hiszen ezúttal a Szomszédok is megkapta a saját maga átdolgozását.

Kiemelt tartalom
Az AI elképzelte, milyen lett volna, ha Wes Anderson rendezi A Gyűrűk Urát, a Holdfény királyság sztárja viszont felhúzta magát Az AI elképzelte, milyen lett volna, ha Wes Anderson rendezi A Gyűrűk Urát, a Holdfény királyság sztárja viszont felhúzta magát 2023.5.18 15:10

A Wes Anderson meets Szomszédok címet viselő videó pénteken – mindenféle kommentár vagy magyarázat nélkül – került fel Nagy László YouTube-csatornájára, és már az első pár óra alatt gyorsan végigszántotta a magyar nyelvű internetet. Az alig egyperces előzetesben a gazdagréti teleregény valamennyi fontos szereplője felvonul – Nemcsák Károly Vágási Ferijétől egészen Pintér Tibor Delfinjéig –, de természetesen úgy, mintha maga Wes Anderson kedvéért álltak volna a kamera elé.

A Wes Anderson meets Szomszédok című videót itt lehet megnézni: