2023.6.2 10:08
Olvasási idő 0:42
Kovács M. Dávid

Újra megszólalt a Carson Coma a zavaros körülmények között lemondott brüsszeli koncert ügyében

ZENE BRÜSSZEL CARSON COMA KONCERT

A zenekarnak sem indokolták meg, hogy miért marad el a koncert, de Fekete Giorgio szerint "akinek van szeme, látja, akinek van füle, hallja", hogy mi történik ebben az országban.

A zenekarnak sem indokolták meg, hogy miért marad el a Carson Coma brüsszeli koncertje, csak annyit közöltek, hogy más program lesz – árulta el Fekete Giorgio frontember az RTL reggeli műsorában csütörtökön.

Mint ismert, az ország jelenleg egyik legnépszerűbb zenekara május 30-án, azaz kedden, a brüsszeli Liszt Ferenc Intézetben lépett fel volna, ám a kormányzati fenntartású intézet váratlanul lemondta a koncertjüket.

Kiemelt tartalom
„Milyen kib*szott ország ez?“ – kérdezi Giorgio a Carson Comából, amiért egy mém miatt rúgtak ki egy fiút a gimijéből „Milyen kib*szott ország ez?“ – kérdezi Giorgio a Carson Comából, amiért egy mém miatt rúgtak ki egy fiút a gimijéből 2023.5.22 9:22

Az erről szóló értesítés nem sokkal azután érkezett, hogy a zenekar egy erősen kormánykritikus klipdallal, a frontember pedig a zenekar legutóbbi kecskeméti fellépésén bírálta azt a helyi kollégiumot, amelyik kirúgott egy diákot, amiért az mémet gyártott az igazgatóról, aki egy avatási ünnepségen fordítva tartotta a nemzeti színű szalagot.

Amit tényleg biztosan tudunk az az, hogy olyan nem szokott történni a zeneiparban, hogy egy héttel előre valaki azt mondja, hogy más program lesz. Óriási meglepetések nincsenek, akinek van szeme, látja, akinek van füle, hallja

– mondta az énekes a reggeli műsorban.

A Carson Coma dobosa, Héra Barnabás szerint indoklás hiányában csak spekulálni lehet az okokról, de mint kiderült, a brüsszeli koncert napján végül semmilyen látható eseményre nem került sor az intézetben.