2023.6.1 11:21
Olvasási idő 0:22
Szöllősi Anna

Kim Cattrall a Szex és New York Samanthájaként tér vissza

FILMEK + SOROZATOK ÉS EGYSZER CSAK... KIM CATTRALL SZEX ÉS NEW YORK

Júniusban érkezik az És egyszer csak… második évada az HBO Maxon, és bár csak egy jelenet erejéig, Kim Cattrall visszatér Samanthaként.

Cattrall 2016-ban úgy döntött, nem bújik többet Samantha bőrébe, mert nem tetszett neki a tervezett harmadik Szex és New York-film forgatókönyve. Az újjáélesztett sorozat, az És egyszer csak... első évadát úgy bekkelték ki, hogy Carrie Bradshaw csak írásban kommunikált Samanthával, aki a sztori szerint Londonba költözött.

A Variety információi szerint azonban Cattrall egy jelenet erejéig most mégis visszatér, amit március 22-én már le is forgatott, anélkül, hogy találkozott vagy beszélt volna Sarah Jessica Parkerrel, vagy a sorozatot megalkotó Michael Patrick Kinggel: a második évad utolsó epizódjában Samanthának az angol fővárosból lesz egy telefonbeszélgetése Carrie Bradshaw-val. 

Kiemelt tartalom
Lily-Rose Depp forró popdívaként, Channing Tatum sztripperként lopja el az estéinket – ezek lesznek az HBO Max júniusi újdonságai Lily-Rose Depp forró popdívaként, Channing Tatum sztripperként lopja el az estéinket – ezek lesznek az HBO Max júniusi újdonságai 2023.5.31 15:59