2023.5.31 13:45
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

Videójáték készülhet John Wick történetéről

TECH-TUDOMÁNY JOHN WICK VIDEÓJÁTÉK

Nyugi, még van idő felkészülni az eljövetelre.

Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, a Hypebeast cikke szerint videójáték készül a John Wick sorozatból, ráadásul egy igen kibővített univerzumban eredhetünk majd a rosszfiúk nyomába. A produktum még igen korai fejlesztési szakaszban van, és nem is valószínű, hogy a közeljövőben kerülne forgalomba, a híresztelések szerint azonban a John Wick-sorozat mellett a The Continental című sorozat világa és az Ana de Armasszal készülő Ballerina című spinoff is megjelenik majd a videójáték storyline-jában. Mindkét filmes produkcióra várnunk kell még, a Continental az előrejelzések szerint szeptemberben, a Ballerina pedig jövő évben kerül bemutatásra. 

Forrás John Wick/ Lions Gate

A Lionsgate már korábban is utalt arra, hogy terjeszkedni kívánnak a videójátékok piacán is, ráadásul nem ez az első John Wick játék. A John Wick Hex 2019-ben jelent meg a Bithell Games jóvoltából. 

A közelgő videojátékról egyelőre semmit nem tudni, még az sem biztos, hogy Keanu Reeves szerepet vállal-e benne, a hivatalos bejelentésig pedig csak reménykedni lehet benne, hogy a hír valóban igaz.