2023.5.18 12:14
Olvasási idő 0:36
Kovács M. Dávid

"A disznófejű pedofil politikusok a törvény felett állnak" – Azahriah újra dalban rúg bele a politikai vezetésbe

ZENE AZAHRIAH MAGYAR ZENE

A rendszerkritikára hajlamos előadó újabb erős véleményt fogalmazott meg a közéletről. Ezúttal egy egyelőre kiadatlan dalban szúr oda a politikai elitnek.

Four moods 2 után Azahriah (azaz: Baukó Attila) újra dalban áll bele a politikai vezetésbe: ezúttal egy élő videóban adott ízelítőt egy idáig kiadatlan dalából az Instagram-oldalán, amelyben újra erős rendszerkritikát fogalmaz meg.

„A disznófejű pedofil politikusok a törvény felett állnak, hol a hiba? Ez nem rendszerkritika, csak elmondom, hogy mi az, ami bánt, mi a galiba“ – énekli az előadó az immár YouTube-on is elérhető felvételen.

Ahogy korábban a Refresher is felhívta rá a figyelmet, a nemrég megjelent Memento című lemez Four moods 2 című trekkje egy Orbán Balázstól, azaz a miniszterelnök politikai igazgatójától származó idézettel indul, amit később Azahriah erősen politikus gondolatai követnek. (Például: „a tudattalant mérgezted, így hát rettegésben élnek“; „konzervativ módon ereszkedhettek majd térdre“ stb.)

A megosztónak szánt dalt a 21 éves előadó az egyik legnagyobb slágerének folytatásaként címezte, a dalt a május első napján befutott Memento lemezen lehet hallani, amiről a megjelenése apropóján a Playback Péntekben is írtunk.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-KVÍZ: Azahriah vagy Ady Endre? – Te kitalálod, ki írta az alábbi sorokat? REFRESHER-KVÍZ: Azahriah vagy Ady Endre? – Te kitalálod, ki írta az alábbi sorokat? 2023.5.6 8:53