2023.5.15 17:16
Olvasási idő 0:52
Masszi-Rigó Csilla

Imádja a TikTok Taylor Swiftet, amiért beszólt egy biztonsági őrnek

ZENE TAYLOR SWIFT TIKTOK

Az énekes nem hagyta annyiban, hogy rajongóival nem megfelelően bánik a koncertre kiszervezett biztonsági őr.

Eras nevű turnéjának philadelphiai állomásán történt eset miatt imádja az internet Taylor Swiftet. Az énekes a Bad Blood című dalának előadása közben szállt szembe egy biztonsági őrrel, aki a szemtanúk állítása szerint ok nélkül viselkedett durván a koncertezőkkel. 

@brilayfield hey @Taylor Swift THANK YOU from all of us on the floor for yelling at that security guard. he was a pain in the ass the entire night and the fact that this happened during #badblood made it even better 😆 PS show was PHENOMENAL 🫶🏻 Philly night 2 #taylorswift#theerastour#tswift#youneedtocalmdown#fyp#badbloodtaylorsversion♬ original sound - Briana Layfield

Az esetet több néző is videóra vette, a felvétel pedig azonnal bejárta a TikTok minden egyes zegzugát, most pedig mindenki Taytay-t ünnepli, amiért az előadás közben is figyelt rajongói biztonságára és jólétére. 

A szombat este készült videóban az látható, ahogy Swift slágerének előadása közben lesz figyelmes egy gorombáskodó biztonsági őrre. Az énekes a mikrofonba kiabálva kérte erélyesen a biztonsági őrt arra, hogy hagyja abba, amit csinál, a kordonnál álló néző ugyanis semmi rosszat nem tett. 

„Minden rendben vele! Nem is csinált semmit! Hé, hagyd abba, fejezd be!”

A TikTokon megszólalt az a lány is, akit a biztonsági őr megpróbált leállítani. A lány elmondása alapján ők csak jól akarták magukat érezni, a szekus azonban mindenkit leszólt és visszalökött, aki csak megérintette a kordont.