2023.5.11 12:17
Olvasási idő 0:38
Szöllősi Anna

Megérkezett az Arnold Schwarzenegger életéről szóló dokusorozat előzetese

FILMEK + SOROZATOK ARNOLD SHCWARZENEGGER DOKUMENTUMSOROZAT NETFLIX

Kiadta a Netlfix Arnold Schwarzenegger háromrészes dokumentumfilm-sorozatának első hivatalos előzetesét, ami a testépítő-színész-politikus viharos életét mutatja be.

Schwarzenegger életét unalmasnak nemigen lehet nevezni: az osztrák származású színész tízéves kora óta vágyott az amerikai álomra, amit 21 évesen meg is talált: minden idők leghíresebb testépítő bajnokából hollywoodi ikonná, majd Kalifornia állam kormányzójává vált, és egy egész kultusz épült köré. A hatalmas sikerek mellett zűrös magánélettel és persze bukásokkal is szembenézett, ezt mutatja be az Arnold címen futó dokusorozat. 

„Nagyon megviselte a házasságomat, a gyerekekkel való kapcsolatomat. Rengeteg fájdalmat okoztam a családomnak, amivel együtt kell élnem életem végéig” – hangzik el a trailerben, Shcwarzenegger pedig az alábbi, motivációs sorokat is hozzátette: a víziója nem a feladásról szólt, hanem arról, hogy megmássza az előtte magasodó hegyet.

A dokumentumfilm-sorozatban találhatunk interjúkat Schwarzenegger színésztársaival és barátaival, többek között James Cameron, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis és Sylvester Stallone történetei mentén követhetjük nyomon a testépítő-színész legendás életútját. 

A Lesley Chilcott által rendezett minisorozat június 7-én debütál a Netflixen: az első fejezet a testépítésre, a második a színészetre, a harmadik etap pedig az amerikai Arnoldra fókuszál majd.