2023.5.11 15:59
Olvasási idő 0:36
László Panna

Miért jön be Korda György a fiataloknak? (ÉS NEM CSAK A FIATALOKNAK💃) - A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD BUDAPEST PARK KORDA GYÖRGY VIDEÓ

Akármilyen meglepő, a „Lobog a szélben a szélzsák” és sok-sok más dalszöveg ugyanúgy üt a hatvanas évek gyerekeinek, mint a Z generációnak!

Május 4-én ellátogattunk a Budapest Parkba, ahol Balázs Klári és Korda György adott koncertet sok-sok másik zenésszel kiegészülve.

Ahogy azt korábban ígérték, valóban felrobbant a Park a tánckartól, a fényektől, a pirotechnikától és természetesen a Reptértől is. Amint Korda György és Balázs Klári kijöttek a színpadra, percekig tartó, szűnni nem akaró „Gyuri bácsi, Gyuri bácsi“ skandálásba kezdett a teltházas Budapest Park közönsége.

Ezen az estén talán az összes generáció képviseltette magát a helyszínen, így arról kérdeztük a közönséget, vajon mi az a plusz, amiért Korda slágerei ugyanúgy ütnek ma, mint a nyolcvanas években, illetve vajon miért dolgoznak fel mai előadók rengeteg retro slágert?

A végére pedig becsempésztünk egy kis játékot is, amiből kiderül, Gyuri bácsi melyik érájában vinnék el legszívesebben randizni őt a koncerten résztvevők.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!