2023.4.1 12:15
Olvasási idő 1:29
Masszi-Rigó Csilla

Lewis Capaldi vallomása és egy cuki vérszívó – Nézzük, mit hoz nekünk a Netflix áprilisra!

FILMEK + SOROZATOK FILMAJÁNLÓ FILMEK NETFLIX SOROZATOK

Április is tartogat számunkra néhány izgalmas új filmet és sorozatot, szóval készülj az esős tavaszi napokra a Netflix új kínálatával!

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

Kezdjük a hónapot az elmúlt évek egyik legtöbbekhez szóló előadójával. Lewis Capaldi alig négy évvel ezelőtt lett ismert Someone You Loved című kislemezével, a skót énekes mégis rövid idő alatt a nemzetközi fesztiválok egyik legkeresettebb énekese lett. De vajon megéri a hírnévért feláldozni a régi életed? A Tourette-szindrómával küzdő férfi életéről készített most a Netflix dokumentumfilmet, melyben egészen biztos, hogy a csillogás mellett a sztárélet árnyaltabb oldalát is megismerhetjük.

Megjelenés: április 5.

BEEF – Balhé

Egy országúti incidens olyan viszályt szít két idegen – egy sikertelen kivitelező és egy elégedetlen vállalkozó – között, amely a legsötétebb oldalukat hozza ki belőlük. A főszerepekben Ali Wongot és Steven Yeunt láthatjuk, a sorozat pedig (a trailer alapján) olyan vígjáték lesz, ami nem fél feszegetni a határokat. 

Megjelenés: április 6. 

CHUPA 

Egy magányos kisfiú Mexikóba utazik nagyszüleihez, a Papa óljában pedig egy különleges lényre bukkan. Chupa egyszerre kelti egy kedves kiskutya, hiúz és sas látszatát – nevéből fakadóan ő lenne a hírhedt dél-amerikai mitikus lény, a chupacabra –, különleges mivolta miatt azonban hamar célkeresztbe kerül. Hogy sikerül-e megmenteni Chupát? Április 7-én kiderül! 

Megjelenés: április 7. 

A floridai férfi 

Adósságban úszik, munkájában is rosszul teljesít – egy bukott rendőr (Edgar Ramírez) arra kényszerül, hogy visszaköltözzön floridai otthonába, a hazai meló azonban rengeteg veszélyt rejteget... 

Megjelenés: április 13. 

Rögeszme

Úgy tűnik, a Netflix meglátta a piaci rést, ugyanis egyre több erotikus film kerül a streamingszolgáltató felhozatalába. A könyv alapján készült Rögeszme című minisorozat egy sikeres londoni orvost mutat be, aki véletlenül éppen fia mennyasszonyával kerül romantikus viszonyba. 

Megjelenés: április 13. 

A hét király halála

Edward király halála után Bebbanburgi Uhtred a bajtársaival együtt veszélyes küldetésre indul a darabokra hullott királyságon át abban a reményben, hogy végre egyesítheti Angliát. Hatalmas csatajelenetekkel tarkított filmre számíthatunk érdemes azonban feltekerni a tv képernyőjének fényerejét, mert a film nagy része szürkületben játszódik. 

Megjelenés: április 14. 

Még egyszer 

A 40. születésnapján Amelia azt kívánja, bár visszarepülne 2002-be, a 18. születésnapjára, de szívesen visszaszívná a kívánságát, amikor újra és újra át kell élnie azt a napot.

Megjelenés: április 21. 

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok (2. évad 2. fele) 

Kate és Tully visszatérnek, de vajon mi lesz a barátságukkal? Sikerül rendezni az elvarratlan szálakat, mielőtt még túl késő lenne? Az „utolsó fejezetben” mindenre választ kapunk. 

Megjelenés: április 27.