2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Társadalom
Szöllősi Anna
2023.2.28 16:15
Olvasási idő  0:56

Ilyen hatással van az OnlyFans a szexualitásunkra egy friss tanulmány szerint

Az OnlyFans tartalmai segíthetnek felfedezni a szexuális preferenciáinkat, és úgy általában véve hozzájárulhatnak ahhoz, hogy nyíltabban tudjunk beszélni a szexről – állítja egy tanulmány.

Szöllősi Anna
2023.2.28 16:15 Olvasási idő  0:56
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A Sexuality & Culture folyóiratban publikált tanulmány során 425 OnlyFans-felhasználót kérdeztek meg arról, hogy milyen hatással van a platform a szexuális életükre. A válaszadók mintegy 90 százaléka állította azt, hogy az OnlyFans használata révén tanult valamit a saját szexuális szokásairól és egészségéről. A platform arra is inspirálta a felhasználóit, hogy új dolgokat próbáljanak ki az ágyban, beleértve a szexjátékokat, a telefonszexet, vagy a fétisek megélését. A megkérdezettek körülbelül 7 százaléka mondta azt, hogy nem próbált ki semmi újat az OnlyFans használatának eredményeként.

 

„Ez csak megerősítette, amit mi szexmunkások már régóta hajtogatunk. Amikor egy olyan tartalomkészítővel beszélgetsz például az OnlyFansen, aki teljesen nyilvánvaló, hogy nem szégyelli a szexualitását, az megnyugtatja a nézőt is, hogy megnyíljon és merjen beszélni a sajátjáról“ – mondta a VICE Newsnak MelRose Michaels felnőtt tartalomkészítő.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

MelRose Michaels (@melrosemichaels) által megosztott bejegyzés

 

 

Michaels szerint az iparág munkásai gyakran a szexuális edukációt is hozzáférhetővé tehetik olyanok számára, akiknek máshol nincs lehetőségük tájékozódni, beleértve a beleegyezésről és a szexuális preferenciákról szóló beszélgetéseket. MelRose Michaels elmondta, hogy a szexting szolgáltatásba ő például beleépítette a szexuális beleegyezés egyes módjait, és folyamatosan ellenőrzi, hogy a partnere jól érzi-e magát, ami által a másik fél készségei is fejlődhetnek. 

 

A társadalom sokszor stigmatizálja a szexről folytatott diskurzusokat, ezért hajlamosak vagyunk nem megtanulni, hogyan fejezzük ki magunkat ebben a témában. Sok követőmnek segítettem már eligazodni, hogyan tudják szavakba önteni és hatékonyan kommunikálni, hogy mit akarnak. 

 

– mondta Michaels.

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: vice.com Thumbnail:  Getty Images / Carolyn Van Houten/The Washington Post
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában társadalom
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra