2023.3.19., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Együttműködés

A Skechers együttműködésben készült.

Divat
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.28 11:49
Olvasási idő  2:03

Világhírű divattervező mintái kelnek életre a Skechers új cipőin

A Skechers új cipői vidámak, élettel teliek, nagyon kényelmesek és elképesztően stílusosak — többek között Diane von Furstenbergnek köszönhetően!

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.28 11:49 Olvasási idő  2:03
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A Skechers, The Comfort Technology Company™, büszkén jelenti be partnerségét a divatipar ikonjával, Diane von Furstenberggel. A közösen alkotott kapszulakollekció a híres divatház jellegzetes printjeit használja fel a Skechers cipőket, ruházati cikkeket és női kiegészítőket felvonultató kínálatában. A Skechers x DVF kollekció - Endless Kisses címmel - február 23-án debütál, további termékek megjelenése 2023 folyamán várható.

 

Csókok mindenhol! A Skechers és Diane Von Furstenberg közös kollekciója téged is magával ragad! Forrás: Skechers X DVF


Diane von Furstenberg a színekhez, nyomott mintákhoz való egyedi megközelítéséről, valamint a nőknek erőt adó, és őket előtérbe helyező divat megteremtéséről ismert. Az Endless Kisses kollekció ennek szellemében négy, jellegzetes stílusú Skechers lábbelit, valamint női ruhadarabokat és kiegészítőket mutat be, melyek mindegyike a DVF-re jellemző rúzsos printet viseli.

 

Diane Von Furstenberg Forrás: Skechers X DVF

 

 

A tervező reméli, hogy miképpen őt az ismert márka mögött álló nő, úgy a női közönséget is inspirálja majd ez az együttműködés, és az így megszerzett erővel kezükbe veszik az egészségük feletti irányítást. A kollaboráció ihletet adhat arra is, hogy legjobb - és legdivatosabb - életüket éljék. Ahogy Diane unokája és a DVF márka társelnöke, Talita Von Furstenberg fogalmazott:


A DVF, akárcsak a Skechers, bizalmat és kényelmet kínál vásárlóinak. Az általunk tervezett divatos, mégis egyszerű és megfizethető kollekcióval ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy a saját életüket irányító nők egészségük felett is átvegyék az irányítást. Nem is lehetnék izgatottabb a DVF x Skechers miatt! Folyton mozgásban lévő nőként és szenvedélyes túrázóként izgatottan várom az együttműködést a sportuházat terén vezető szerepet betöltő Skechers-zel"

 

– nyilatkozta  Diane Von Furstenberg. 

 

A Skechers x DVF kollekció elérhető a skechers.hu oldalon, valamint világszerte a kiválasztott Skechers kiskereskedelmi üzletekben. 

A kollekció a mutatós cipők és sneakerek mellett rendkívül kényelmes és stílusos darabokat, legginget és sportfelszerelést is magában foglal, itt le is csekkolhatod, mire érdemes lecsapni a közelgő tavasszal! 

 

SKECHERS x DVF: UNO - BESO

Az Uno-Beso cipő Forrás: Skechers X DVF

 

A Skechers x DVF: UNO - BESO egy divatos, fűzős cipőben egyesíti a jellegzetes stílusjegyeket: egyetlen, hangsúlyos DVF rúzsprint díszíti a Skechers UNO utánozhatatlan formáját. A wedge cipő Skechers Air-Cooled Memory Foam® talppal, Skech-Air® látható légpárnázott középtalppal és 2.5 centiméteres sarokemeléssel érkezik.

 

SKECHERS x DVF: D’LITES – RED SLIP

D'Lites - Red Slip Forrás: Skechers X DVF

 

A Skechers x DVF: D'Lites - Red Slip büszkén viseli a divatlegenda csókját ezen a sportos és egyben divatos, fűzős cipőn. A rúzsnyomos grafika tökéletesen belesimult az ikonikus Skechers D'Lites dizájnba. A modell Air-Cooled Memory Foam® párnázott talppal, vaskos, párnázott középtalppal, valamint bőrből és izgalmas, színjátszó anyagból készült betétekkel büszkélkedhet.

 

SKECHERS x DVF: MAX CUSHIONING ELITE– MULTI KISS

A mesés Multi Kiss cipő egyszerre kényelmes és stílusos! Forrás: Skechers X DVF

 

A Skechers x DVF Max Cushioning Elite - Multi Kiss egy ízlésesen divatos sportos cipő, amiben tökéletesen egyesül a teljesítmény és a dizájn. Az egész napos kényelem jegyében Air-Cooled Goga Mat™ talpbetéttel és ULTRA GO párnázott középtalppal rendelkezik, a légáteresztő, szövött anyagból készült felsőrészen elterülő DVF rúzsnyomat pedig nőiességet és ellenállhatatlan stílust kölcsönöz minden lépésnek.

 

SKECHERS x DVF: HYPER SLIDE – SKY GLOSS

A tökéletes papucs uszodába, otthonra, nyaralásra vagy akár a fülledt utcákra. Forrás: Skechers X DVF

 

Az aktív nők a Skechers x DVF Hyper Slide- Sky Gloss papuccsal magasabb szintre emelhetik a pihenés élményét. Ezek a sikkes papucsok ugyanúgy alkalmasak az edzés utáni fáradt lábak kényeztetésére, mint ahogyan mindennapos viseletre.  A HYPER BURST® párnázott középtalpak maximális kényelmet biztosítanak minden helyzetben, miközben a stílus és a funkció tökéletes kombinációját nyújtják: a bőr felsőrészt a DVF rúzsos nyomata díszíti, míg a külső talp a Goodyear® guminak köszönhetően fokozott tapadást, stabilitást és tartósságot biztosít.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Skechers X DVF
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra